LAGO Air Soft sofa dodaje osećaj udobnosti i lakoće u prostor

LAGO je spreman da se vrati na milansku Nedelju dizajna 2022.

Italijanski brend će predstaviti mnoštvo svojih proizvoda uključujući i novu vazdušastu, mekanu sofu koja će odmah privući vašu pažnju. Dizajnirana od strane Daniele Lago, sofa izgleda kao da lebdi u vazduhu, zahvaljujući svojim inovativnim nogarama.

Air Soft 2022 dolazi sa samostojećim naslonima koji vam omogućavaju da kreirate sopstvenu kompoziciju u dnevnoj sobi. Ovo bukvalno znači da nasloni nisu fiksirani i da ih možete postaviti na bilo koji način kako biste dizajnirali udobno mesto za sebe i svoje goste.  

Minimlistička sofa se sastoji od aluminijumskog okvira i ima patentirani mehanizam koji vam omogućava da zakačite naslon. Prilikom izrade sofa, LAGO koristi sertifikovano guščje perje u dizajnu nameštaja.

LAGO Air Soft Sofa 2022 dodaje osećaj udobnosti i lakoće u prostor i pridružuje se porodici LAGO Air nameštaja kao što je plutajući vazdušni krevet. Međutim, posebnost Air Soft sofe leži u njenoj modularnosti: kreirajte sofu tako što ćete prilagoditi naslon prema sopstvenoj udobnosti i želji.

Luxury Experience