Lago Air - krevet koji deluje da lebdi u vazduhu

Italijanska kompanija Lago, poznata je u čitavom svetu po svojim intrigantnim komadima nameštaja, koji deluju kao da lebde u vazduhu…

Nastao kao delo Danijele Lago, Air bed krevet jedan je od najpopularnijih komada ovog brenda, do danas. Oslonjen na skoro nevidljive nogare od ojačanog stakla, ram kreveta napravljen je od HPL (High-Pressure Laminate Sheet), deluje kao da ne dodiruje tlo. Spavanje na ovom krevetu je poput spavanja na oblacima.

Lago Air krevet može biti opremljen aksesoarima kao što su naslon za leđa, police i fioke koje se kače na njegov ram. Možete mu čak dodati i policu koja se pruža čitavom njegovom dužinom. Nogare se takođe mogu podesiti po pitanju visine. Štaviše, moguća je i instalacija osvetljenja ispod baze kreveta, čime se postiže zaista teatralni efekat.

Kombinujući HPL ram, staklene nogare i tapacirano uzglavlje, Lago Air krevet je idealni komad za sve spavaće sobe. On je dostupan u više dimenzija, pa će se zato vrlo lako uklopiti sa praktično bilo kojim enterijerom. Njegova cena iznosi 2.500 evra.