Kreveti cierre1972: ravnoteža volumena, izbor materijala i ručno izrađeni detalji

Više slika

Više slika

U prostoru spavaće sobe, upravo je nameštaj taj koji diktira dizajn stvarajući estetski osećaj u kom treba da uživate, komponujući ritam koji se razlikuje od ostalih prostora u kući…

Brend cierre1972, sa širokim izborom kreveta, zadovoljava međunarodnu klijentelu - veoma raznoliku u pogledu estetskog viđenja. Njihova kolekcija pruža moderan osećaj, gde se lepota spaja sa kvalitetom i veštinom izrade, proizvodima dugogodišnje tradicije porodičnog biznisa specijalizovanog za tapaciranje. Kompanija pokazuje majstorsko umeće kada je u pitanju upotreba i obrada kože, a sada su proširili svoje delovanje i na tkaninu - široko traženu od strane eksperimentalnog globalnog tržišta. U cierre1972, sečenje, šivenje i tapaciranje pripadaju leksikonu vrednosti koje inspirišu brend.

Predstavljajući krevete Tab i Belt na sajmu Salone del Mobile.Milano 2023, cierre1972 se fokusirao na bujne i udobne forme tapaciranih podloga kao alternative prethodnim modelima poput kreveta Option. Ovde je podloga obavijena raskošnom ručno izrađenom draperijom koja, zavisno od uzorka, tkanine i boje, ne može da ne privuče svu pažnju. Tapaciranje uzglavlja takođe je primetan detalj, a ono pričvršćeno za okvir kreveta putem dekorativnih svetlo hromiranih ili crno hromiranih metalnih traka, čineći i zadnji deo jednako privlačnim.

Izbor kreveta cierre1972 takođe nudi modele koji inspirišu potpuno drugačije tumačenje harmonije između osnova i uzglavlja. Na primer, krevet Oscar je omaž geometrijskim oblicima: osnova je napravljena od metalne strukture sa različitim završnim obradama koje se takođe primenjuju na linearnim nogarama. Osnovu je moguće obogatiti kožnim kaiševima koji se spajaju stvarajući uzorak koji se susreće sa mekoćom tkaninskog uzglavlja. Detalji na uglovima osnove dodatno obogaćuju krevet svetlim, crnim ili zlatno hromiranim završnim obradama.

Materijal izabran za krevet Divine je koža u svojoj najrigoroznijoj formi: detalj sa ušivenim rubom duž jastuka je elegantan tehnički dodir koji ističe njegove čiste linije. Uzglavlje ponovo nudi poliranu čvrstinu strukture pokrivene kožom koja je potpis kolekcije. I ovde ima mnogo prilagođenih detalja koje treba otkriti, kao što je crno hromirana metalna ploča ugrađena u zadnji deo uzglavlja.

Kreativni zanos uspeva reinterpretirati suštinsku prirodu kreveta cierre1972 igrajući se sa ručno izrađenim detaljima i volumenima, gurajući ga preko granica i prilagođavajući ga ukusu različitih tržišta i raznovrsne klijentele.

Luxury Experience