Kreirajte besprekorni ambijent u svom domu

Kompanija Pepper Sq. predstavlja novu kolekciju inovativnih, transformišućih komada nameštaja koji dupliraju svoje funkcije i štede dragocene kvadratne metre naših glavnih životnih površina...

Uz pomoć novih komada nameštaja brenda Pepper Sq., sada je moguće ručati, spavati, raditi i učiti u jednoj prostoriji enterijera. Ovo je veoma važno kada su domaćinstva preplavljena različitim potrebama, a osim spavanja, relaksiranja i odmora, mi ponekada moramo raditi, školovati se od kuće i zabavljati decu. Neretko, naše životne površine mogu biti prilično oskudne, ali  to danas to ne bi trebalo da predstavlja preveliki problem, jer uz pomoć ovih višenameskih komada sa lakoćom i za nekoliko minuta moguće je stvoriti savršen multifunkcionalni ambijent, koji zadovoljava osnovne ljudske potrebe u enterijeru.

Pepper Sq. sa ponosom predstavlja svoju novu kolekciju nameštaja sačinjenu, između ostalog, od stolova dvostruke upotrebe, pametnih solucija za svako domaćinstvo, zaduženih za efektivno iskorišćavanje svakog dostupnog metra kvadratnog, bilo kuće ili stana.

Iako su transformišući komadi nameštaja uglavnom savršen par malim životnim površinama, to ne znači da je potrebno živeti u malom stanu kako bi njihova funkcionalnost došla do izražaja. Ukoliko je potrebno odlučiti da li vam je potrebna kancelarija ili spavaća soba, sa pravim elementom dvostruke funkcije nije potrebno zapostaviti bilo koji od ova dva segmenta. Nova linija Pepper Sq. nameštaja uključuje i praktične, ali pre svega stilske komade, koji se mogu savršeno uklopiti u bilo koju vrstu enterijera.

Na primer, Fusion sto/krevet kombinuje dugovečan dizajn i komforno iskustvom tokom spavanja, veoma je lak za upotrebu i bez ikakvih problema postaje centralna tačka bilo kog prostora. Tokom prošle godine, potreba za zvaničnim radnim prostorima u našim domovima postala je crveno slovo. Svako ko sada želi da svoju radnu stanicu pretvori u nešto ergonomičnije i komfornije za upotrebu, Fusion Desk nudi opciju transformacije iz kancelarijskog stola u krevet namenjen jednoj osobi za svega deset sekundi. Patentirani, bezbedni mehanizam, veoma lak za upotrebu, jednim potezom omogućuje otvaranje ili zatvaranje čitavog sistema, menjajući karakteristike i funkcionalnosti ovog komada nameštaja.

Putem istog mehanizma Fusion Dining Table, trpezarijski sto dovoljan za komforno obedovanje šest do osam osoba, može sa lakoćom biti pretvoren u dupli krevet, ili obrnuto. Vodootporna zaštitna traka zadužena je za održavanje krevveta suvim čak i nakon obilnih prolivanja koja se mogu dogoditi u svakodnevnoj upotrebi. Mehanizam krije sve elemente kreveta unutar konstrukcije stola, tako da kupcima ovog komada neće biti potrebni dodatni elementi za odlaganje posteljina i ostalih stvari.

Transformišući konzolni stolovi sa ove liste, nude upravo ono što je svima potrebno u različitim situacijama. Flap konzolni komadi mogu biti pretvoreni u trpezarijske stolove u samo nekoliko sekundi, a u slučaju da se pojavi nekoliko gostiju više, nekoliko dodatnih sekundi je sve što vam je potrebno kako biste ih udobno smestili na njihove nove pozicije.

Još jedan komad iz ove kolekcije jste Barbican Table, sto koji se može transformisati iz malog elementa u trpezarijski model pune veličine. Ovaj stočić za kafu predstavlja pravu centralnu tačku čitave linije i verovatno, najinteresantniji model, koji će svakoga podjednako oduševiti. Kada dođe vreme obroku, ovaj mali čudotvorac transformiše se kako bi otrkio sve tajne svojih veština, uzdiže se do nivoa trpezarijskog stola i odaje predivan utisak prilikom postavljanja trpeze. U zavisnosti od broja gostiju, ovaj intrigatni komad za svoju ploču može smestiti do deset osoba.

Foto: www.peppersq.com