Komode koje se prilagođavaju prostoru i novim trendovima

Komode bude uspomene i vraćaju nas u bakin dom. Međutim, moramo priznati da je ideja brisanja prašine sa starog komada nameštaja pomalo u suprotnosti sa našim savremenim raspoloženjem. Savršeno rešenje: super-savremena verzija koja ponovo budi onu toplu domaću atmosferu, ali sa modernim i prilagođenim stilom koji nas tera da ove komode želimo u svakoj sobi.

Monolitni, dekonstruisani, totemski ili kompaktni, Lago novi savremeni i luksuzni moduli, koji se mogu prilagoditi, predstavljaju neopisivu evoluciju klasičnog bakinog komada nameštaja.

Ono što kolekciju komoda 36e8 Glass by Lago čini posebnom je to što se modularni komadi nameštaja mogu „sastaviti“ po želji: horizontalno ili vertikalno, sa modulima od providnog ili zatamnjenog stakla. U pitanju je komad nameštaja koji reinterpretira estetske kanone prošlosti i ističe praktičnu eleganciju ormarića sa svojim bezbrojnim kombinacijama.

Kolekcija komoda od stakla 36e8 uključuje module sa konstrukcijom pod uglom od 45° poboljšanu izuzetnim detaljima. Dolazi u horizontalnoj verziji (koja podseća na zapremine klasičnih komoda) ili u vertikalnoj verziji, poput vitrine ili barskog nameštaja. Svi stakleni moduli dostupni su u tri završne obrade: providnoj, sivoj ili bronzanoj i opremljeni su ugrađenim sistemom osvetljenja.

Modularne komode dizajnirao je Danijel Lago, generalni direktor porodične kompanije, rođen 1972. godine. Fleksibilnost i dinamičan dizajn su ključne reči koje pokreću kreiranje modularnog nameštaja kako bi pružili rešenja po meri. Njegova snaga leži u njegovom eksperimentisanju, prilagođavanju i smelosti. U stvari, njegovi projekti su uvek estetski i funkcionalno uzorni, ali pre svega sposobni da se razvijaju prateći savremeni dizajn sa posebnim karakterom.