Kolekcija Pan Flute: spoj tradicije i modernog dizajna

Više slika

Više slika

Kolekcija "Pan Flute", dizajnirana od strane Paola Graselija, svoj početak beleži sa klupom lansiranom 2022. godine, a zatim se evolucija nastavlja sa foteljom predstavljenom ove godine na Salone del Mobile...

Inspiracija za kolekciju potiče od klupa koje su oduvek prisutne u čekaonicama i duž perona svih železničkih stanica, od velikih gradova do malih mesta u italijanskoj provinciji. Jednostavnost i suštinska forma ovih klupa postale su ikona funkcionalnosti, a sada ih Saba reinterpretira kao meke i ugodne predmete za domaću upotrebu. Zaobljenost i volumen mekanih delova podsećaju na flaute, transportujući nas u svet gde se sećanje, mašta i zanatski detalji spajaju u poetskoj viziji življenja.

Fotelja "Pan Flute" ističe se svojom nenametljivošću, a svojom lagano grafičkom strukturom prilagođava se pre za domaću nego za rezidencijalnu upotrebu. Stroga, a izuzetno udobna, fotelja unosi novi ritam u prostor.

Klupa "Pan Flute" je multifunkcionalno i elegantno sedište, pogodno za različite domaće scenarije, koje ne želi zaboraviti svoje poreklo. Kao dodatak, dostupan je mermerni poslužavnik u varijantama Noir Antique ili Beli Carrara.

Kolekcija "Pan Flute" predstavlja savršen spoj tradicionalnog i savremenog, gde se funkcionalnost i estetika susreću, nudeći jedinstveni dodir elegancije i udobnosti za svaki dom.

Luxury Experience