Klasična Vitra fotelja dobija novu dozu udobnosti i lepote

Kada se govori o udobnim foteljama, prvo pomislimo na dizajnera Žana Pruvea i njegov razigrani dizajn koji pruža udobnost i komfor ...

Njegova kreacija, Fauteuil Kangourou fotelja, predstavlja jedno od najudobnijih mesta za odmor koje možemo zamisliti. Poznati brend Vitra, u saradnji sa Pruveovom ćerkom Ketrin, sa novim osveženjem, predstavlja ovaj dizajn u veličanstvenoj plavoj nijansi. Tamo gde forma prati funkciju, ona dobija i ime, zbog čega profil ove fotelje podseća na kengura koji sedi.

Fauteuil Kangourou fotelja dobila je baznu strukturu kreiranu od hrastovine, kao i elegantne metalne nogare u setu od dva komada. U delu fotelje koji podnosi najviše opterećenja, nalazi se drvena struktura koja pruža savršenu podršku. Samim tim, nogare mogu ostale vitke, jer ne nose težak teret. Nežni tapacirung od buklea u Prouve Bleu Marcoule šemi boja, savršeno odgovara čeličnim nogarama i stvara predivni kontrast za prirodnu teksturu drveta.

Samo 150 Fauteuil Kangourou fotelja je proizvedeno, a možemo slobodno reći da su praktično odmah po lansiranju sve rasprodate. Ukoliko želite da saznate kada će ponovo biti dostupne za kupovinu, predlažemo vam da posetite zvanični sajt brenda Vitra.

Luxury Experience