Kiss Chair - fotelja inspirisana „organskim pokretima“

Često potcenjujemo značaj fotelje, posebno u našim dnevnim sobama.

Prava fotelja ne samo da služi kao udobna i ergonomska opcija za sedenje, već i dodaje određenu dubinu karaktera i ličnosti dnevnoj sobi. Ovaj komad nameštaja funkcioniše kao savršeno mesto za odmor, užinu ili opuštanje dok komunicirate sa porodicom i prijateljima. I jedna takva inovativna i jedinstvena fotelja koja je privukla našu pažnju je Kiss Chair.

Dizajnirana od strane Miray Ozlem ER, Kiss Chair je inspirisana „organskim pokretima“. Fotelja ima prilično dinamičnu formu, iako je napravljena od šperploče.

U stvari, glavni okvir je napravljen od šperploče, dok je dodata postavljena tkanina, koja pruža zaštitu i osećaj udobnosti. Gornji deo fotelje ima zanimljivu šupljinu, koja služi kao udoban prostor za korisnika da legne i opusti se. Čim legnete na fotelju, odmah ste ušuškani i osećate se zaštićeno u njoj. Inovativna forma vas štiti, okružuje vaše telo i omogućava vam da se u potpunosti opustite.

Kiss Chair je odlična za opuštanje nakon dugog dana na poslu, jer vam pomaže da ublažite umor i stres koji svakodnevni život nosi sa sobom. Ako se pitate zašto se fotelja zove Kiss, to je zbog tela proizvoda. Čini se da se gornji i donji deo sastaju u sredini, ostavljajući utisak da se suptilno ljube.

Estetika Kiss Chair fotelje je topla i primamljiva. Drveni okvir je savršeno upotpunjen prljavo-belom postavljenom tkaninom, stvarajući vizuelnu estetiku koja je topla, minimalistička i meka. To je neka vrsta neutralnog, ali smelog komada nameštaja koji bi se harmonično uklopio u bilo koji enterijer.

Luxury Experience