Kiodo stakleni sto - umetničko delo u vašem domu

Dizajn i umetnost spojili su se i dali život ovom neverovatnom stolu.

Kiodo je mnogo više od običnog stola od stakla - to je umetničko delo, koje u sebi sadrži funkciju komada nameštaja, istovremeno ulepšavajući dom onih koji se odluče da ga učine svojim. Bilo da svoje mesto pronađe u trpezariji, kuhinji, radnoj ili nekoj drugoj prostoriji, svaka od njih će zablistati zahvaljujući lepoti retro stila harmonično usklađenog sa savremenim materijalima.

Gornji deo stola je napravljen od stakla (debljine 15 mm) kako biste bolje mogli da se divite ovalnim oblicima čeličnih nogara. Iako podseća na ogledalo, oblik ima drugu svrhu, čineći ovaj sto modernom uporišnom tačkom svakog okruženja.

Zlatni list koji obavija staklenu ploču, dostupan je i u boji roze zlata, srebra i hroma i u skladu je sa nogarama stola kako bi se obezbedio harmoničan izgled ovog komada koji je više umetničko delo nego predmet nameštaja.

Po želji kupca, staklena ploča može biti ofarbana nekom bojom ili laserski gravirana ličnim motivom. Pored toga, Kiodo vam omogućava da obojite svaku nogaru stola različitim bojama.

Luxury Experience