Kauč napravljen od rezervoara Mig 21 aviona

Karantin izazvan pandemijom korona virusa zadao je mnogo problema ljudima iz čitavog sveta…

Ipak, sa druge strane, on nam je podario sasvim dovoljno vremena da posvetimo pažnju našim interesovanjima i hobijima, za koje inače nemamo dovoljno slobode u dnevnom rasporedu. Mnogi od nas su ovo vreme iskoristili da nauče neke nove veštine, unaprede postojeće ili čak uživaju u beskrajnom nizu romana, filmova i serija. Drugi su odlučili da svoje hobije pretvore u prave internet senzacije, što je upravo slučaj o kom govorimo.

Predstavljamo vam Air Fuel Couch, ručno izrađeni komad nameštaja, koji je kreiran od pravog i originalnog rezervoara Mig 21 aviona. Ideja korišćenja odbačenih delova aviona za kreiranje nameštaja nije ništa novo, jer smo tokom nekoliko godina imali prilike da vidimo brilijantne komade kućne dekoracije i umetnosti upotrebljene upravo u tu svrhu. MotoArt kompanija kreirala je konferencijski sto vredan 70.000 dolara, koji je napravljen od avionskog krila.

Ipak, ovaj kauč je delo holandske kompanije, nazvane Extreme Luxury. Telo kauča kreirano je od originalnog rezervoara, koji je dobio sjajni izgled poliranog aluminijuma. Kako kažu iz ove kompanije, kauč je tapaciran vrhunskom kožom, a koštaće vas oko 45.000€, uz dodatne troškove dostave. Kako vam se čini?