Kancelarijski sto inspirisan starinskim borbenim avionima ostaviće vas bez daha

Više slika

Više slika

Aluminijumski obložen sto otporan na ogrebotine vrlo lako dospeva u centar pažnje…

Iako smo obradili dosta toga na temu nameštaja poslednjih nekoliko godina, prilično retko smo nailazili na komade koji privlače toliko pažnje kao oni koji su inspirisani avionima. Takav nameštaj odmah dospeva u centar naše pažnje, stvarajući veoma snažan prvi, ali i svaki drugi utisak.

Nazvan Aviator Executive Desk, ovaj komad nameštaja kome danas posvećujemo pažnju, meri 243 cm u širini i 78 cm u visini. Sastojeći se od aluminijumskog mlaznog motora i krila u svojoj osnovnoj strukturi, ovaj prostrani sto je idealan za kancelarije i može čak dodati fokus vašoj radnoj sobi kod kuće.

Međutim, to nije tipičan sto koji je kreiran od avionskih delova, već je zapravo napravljen od početka, pa do kraja. Inspirisan starinskim borbenim avionima, on nosi oštru vibraciju koja ostavlja bez daha. Napravljen od aluminijumskih panela za avione koji pokrivaju okvir od punog drveta, sto spaja estetiku i snagu.

Postavljen na jednoj nogari i mlaznom motoru, radni sto je majstorski ručno izrađen da predstavi jedinstven komad nameštaja. Na slikama se lako mogu uočiti šrafovi od nerđajućeg čelika duž šavova satenskog aluminijumskog oklopa koji simuliraju zakovice starih aviona. U slučaju da želite da obavite papirologiju, na površini stola nalazi se crni kožni deo za pisanje sa finim zakucanim ekserima, koji nudi dizajn usmeren na korisnika.

Crna tkanina za tapaciranje proteže se po celom stolu jer takođe pokriva fioke glatkim klizačima. Kada govorimo o fiokama, radni sto ima otvorenu fioku unutar mlaznog motora, koji idealno može da funkcioniše kao tajni odeljak. Osim toga, unutar manje baze postoje tri police koje se mogu koristiti za odlaganje malih i velikih dodataka. Radni sto je trenutno na raspolaganju za kupovinu na sajtu Rustic Deco i košta oko 9.000 dolara.

Luxury Experience