Jedinstveni stočić za kafu od 7.000 €

Renomirani dizajneri Mousarris i Yoni Alter vraćaju se na scenu sa svojom najnovijom saradnjom, odnosno Voila! stočićem za kafu.

Stočić ima bazu u obliku ruke inspirisanu legendarnom belom rukavicom Mikija Mausa sa kristalno čistim staklenim gornjim delom. Nakon uspešnog lansiranja njihovog sada rasprodatog stola Squishies, ova saradnja donosi minimalistički i zabavan dizajn stola u vašu dnevnu sobu.

Voila! sto za kafu je zapanjujući komad nameštaja sa svojim dizajnom u obliku ruke. Ručno oblikovana osnova je prelepo izvedena u smoli sa tri prsta i palcem koji drže staklenu ploču, koja je precizno isečena kako bi se obezbedilo savršeno uklapanje sa jedinstvenom bazom.

Još jedna stvar koja čini ovaj sto za kafu privlačnim je njegov status ograničenog izdanja, sa samo 100 dostupnih komada. Sa cenom od 7.000,00 €, to je luksuzni predmet koji nije dostupan svima.

Međutim, ovaj izuzetan komad nameštaja dolazi sa ekskluzivnim sertifikatom o autentičnosti, koji su utisnuli i potpisali i Mousarris i Yoni Alter. Ako želite da svojoj dnevnoj sobi dodate notu ćudljivosti i razigranosti sa stilskim nameštajem, Voila! sto za kafu je odličan izbor.

Luxury Experience