Jedinstveni Mix&Match - Krevet kao glavna zvezda spavaće sobe

Mnogo osoba u određenoj životnoj dobi pati od nesanice, a uzroci mogu biti stres, mentalni napori, ali i narušeno fizičko zdravlje.

Ovaj se simptom često zanemaruje, što je pogrešno, jer dugoročno negativno utiče na raspoloženje, koncentraciju, povećava rizik od mnogih bolesti, a zanimljivo je da prema istraživanjima čak dve trećine svetske populacije ima nesanicu.

Da se ne biste našli među onima koji imaju nesanicu, potrebno je da spavate na kvalitetnim dušecima i krevetima koji plene svojim izgledom. Perfecta Dreams premium je izuzetno kvalitetan brend kreveta i dušeka za zdravo spavanje, sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji. Svaki dušek iz linije Perfecta Dreams je s posebnom pažnjom dizajniran, proizveden i proveren.

Prednost ovog brenda predstavlja izbor pojedinačnih elemenata koji se uklapaju u jednu celinu. Šta ovo znači? Moguće je izabrati i kombinovati svaki deo kreveta – od tvrdoće i ispuna dušeka do podnica i uzglavlja. U ponudi su dušeci od pene, sa oprugama, gel jezgrom i lateksom. Svaki od njih ima određene prednosti, a odabir zavisi od ličnih afiniteta. Gel je inovativni kruto-tečni materijal i pruža neverovatnu udobnost zato što se samostalno oblikuje prema građi određene osobe. S druge strane, podnice su vrlo važan element koji omogućava dušeku da diše, i tako krevetu produžava život. U ponudi su drvene i metalne podnice, a koje se uklapaju uz krevet i dušek kako kažu stručnjaci za spavanje u Hespo prodavnicama.

S obzirom da svako u pogledu uređenja prostora ima različit ukus i stil, ova mogućnost oduševljava zbog mnogobrojnih kombinacija boja i materijala prilikom uređivanja spavaće sobe. Za sve kreatore Perfecta Dreams ima opciju kombinacije kreveta Mix&Match, pa sada svako može da osmisli svoj krevet do najsitnijih detalja.

Dominantnost šika

Ako ste ljubitelj francuskog šika i bogate teksture, upečatljiv utisak ostavlja krevet sa uzglavljem Pariz i sa dimenzijama koje se prilagođavaju prostoru. Baza visine 13 cm sa drvenim nogicama i zlatnim završecima zaokružuje pariski šik. Smaragdnozelena boja savršeno se slaže sa stilom uređenja sobe. Osim o stabilnosti baze i o kvalitetnom dušeku, pri odabiru kreveta važno je voditi računa i o visini kreveta. Kada je ona optimalna lakše se ustaje s kreveta, bez opterećivanja kičme. Takođe, spavanje je iznad zone u kojoj se zadržava najviše alergena i prašine. Prednost ove kombinacije je što krevet može da se uklopi i sa drugim bazama, poput onih koje imaju fioke, sanduk ili okvir.

Prepustite se raskoši orijentalnog stila

Za ljubitelje jedinstvenih kreacija, spajanje indijskih elemenata i turskog stila može biti inspiracija. Orijentalni dizajn često preporučujemo ako je podna obloga tamna, kao što je drvo, koje ponovo postaje popularno. Krevet, kao centralni komad spavaće sobe, može da dominira u nijansi terracotta, ali i u bilo kojoj boji koja vam se dopada. Zahvaljujući prilagodljivosti koja se odnosi na izbor modela, materijala, izgled uzglavlja i nogica, što omogućava koncept Mix&Match, kreirate prostor koji odražava ličnost. Orijentalni stil ističe hrabrost, mističnost i detalje, ali i raskoš u kombinaciji boja baza, uzglavlja, kao i materijala.

Uživanje u mediteranskom duhu u spavaćoj sobi

Toplina, udobnost, kamen, drvo i prirodni materijali kreiraju atmosferu mediteranskog stila, uz naglašenu prosvetljenost i prozračnost, koji doprinose karakteru. Princip Mix&Match omogućava da se baza kreveta kombinuje prema želji, dok dizajn odlikuju svetle boje, jednostavni materijali i estetika koja je jedinstvena. Za udoban san uvek je važan pravilan odabir kvalitetnog dušeka, a uz mediteranski stil ćete se mnogo lakše i brže prepustiti snu.  

Harmonija skandinavskog dizajna

Ovaj stil karakterišu svetle boje, jednostavni materijali i minimalistički pristup, pa je uz Mix&Match moguće kombinovati sve komponente kreveta – baze, uzglavlja, nogice, materijale i boje – kako bi se vizija sobe i kreveta ostvarila. Uz pravilno odabran kvalitetan dušek koji pruža udobnost tokom spavanja, a u kombinaciji sa krevetom skandinavskog stila, dobija se mir i sklad jutarnjih buđenja.

Nikada nije jednostavno doneti odluku šta odabrati. Zato su važni mašta i lična kreacija. Da biste se zaista prepustili pravom uživanju u ambijentu i udobnosti dušeka, najbolju odluku predstavlja poseta Hespo salonima u Beogradu, na drugom spratu tržnog centra Galerija i u tržnom centru Zmaj, gde vas čekaju stručnjaci za spavanje, od kojih je moguće saznati mnogo informacija i gde možete videti krevete i probati dušeke i jastuke. Ovo je prava prilika da se kroz jedinstven konfigurator kombinuju različiti elementi nogica, uzglavlja, fioka, materijala, i odaberu stilovi. Budite sam svoj kreator kreveta i dušeka u Hespo prodavnicama.

Luxury Experience