Jedinstvena fotelja napravljena od avionskog dela

Zamislite da u svoj dnevni boravak unesete fotelju napravljenu od delova motora aviona? Zvuči neverovatno, zar ne? Ali to je realnost, odnosno, istina je.

Sada možete posedovati deo istorije u svojoj dnevnoj sobi.

Fotelja koju vidite, su predstavlja ostatke DC-9 Pratt & Whitney Jt8D motora koji je pretvoren u ovu luksuznu fotelju - stolicu. Kompanija McDonnell Douglas proizvodila je dvomotorne avione DC-9, više od 976 aviona u periodu između 1965. i 1982. godine, uključujući i 47 vojnih C-9 aviona za vojne kupce. Poslednji od ovih aviona dostojnih poštovanja, u redovnoj putničkoj liniji, “penzionisan” je 2014. godine.

Ovaj deo motora je uklonjen iz "penzionisanog" DC-9 i iskorišćen je za bazu elegantne stolice. Nakon što mu je skinuta boja, ispoliran je u više navrata da bi se postigao visoki sjaj, odnosno efekat ogledala. Sedište je presvučeno visoko - kvalitetnom crnom kožom sa šavovima koji simbolično formiraju oblik lopatica rotora, koje su nekada brujale unutar motora.

Sedište i naslon se skidaju, a prednji deo je presvučen u crnu kožu. Certifikat o autentičnosti je uključen u specijalnu cenu od 7,650 dolara koja je bila na tržištu dostupna do 31. decembra 2015. godine. Redovna cena ove fotelje je 8,500 dolara.

Prava sitnica, nema šta. Ali za istinske ljubitelje originalnosti, ova fotelja nema cenu!

Luxury Experience