Italijanski nameštaj za svaki ambijent

Ove dve nove kolekcije nameštaja koje je dizajnirala Kjara Andreati za italijanski brend Potocco, namenjene su eksterijeru i navode nas da sanjarimo o toplim, sunčanim danima, ispunjenim izležavanjem u mediteranskom dvorištu…

Prva kolekcija je Ropu, koja zapravo predstavlja liniju malih stolova i taburea sa interesantnim grafičkim detaljima, a druga je Elodie, koja sadrži dvosed i trosed, koji kombinuju cevasti ram sa izduženim jastucima.

Sastojeći se od niskog pravougaonog stočića za kafu, kružnog stočića i taburea, Ropu kolekcija se izdvaja zbog svoj oboda koji je kreiran od pletene kože ili konopca, u zavisnosti od vašeg izbora. Gornje površine stolova dolaze u varijantama od mermera, obojenog stakla ili keramike, ako ne želite verziju taburea, koja dolazi sa tapaciranim jastučetom smeštenim unutar pletenog oboda.

Elodie kolekcija predstavlja udobnu oazu relaksacije sa svojim minimalističkim cevastim ramom i velikim tapaciranim jastucima, koji deluju kao da plutaju. Ležerni izgled komada iz ove kolekcije savršen je za opremanje neformalnog dela enterijera ili eksterijera.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living