Italijanski način života na otvorenom

Puna karaktera i elegancije, Lifescape kolecija brenda Minotti, obećava nam život na otvorenom koji je ispunjen komforom, kvalitetom i estetikom…

Dizajnirani sa svrhom, svi komadi iz kolekcije komplementiraju jedni drugima, dok se istovremeno izdvajaju svojim specijalnim detaljima, prefinjenim dizajnom, finišima i teksturom. Osim toga, nova Minotti serija nameštaja za eksterijer može se kombinovati i mešati sa drugim modelima, bez mnogo muke. Pravi primer za to je sistem za sedenje Florida, koji je dizajnirao Rodolfo Dordoni, a koji sadrži nežne geometrijske linije, modularnost i izobilje komfora.

Marsio Kogan iz studija mk27 dizajnirao je Quadrado modularni sistem za sedenje pre dve godine, sa novim komadima – duplim divanom, foteljom i trpezarijskim stolom koji su mu prirodati godinu dana kasnije. Velikodušno dimenizonirani moduli za sedenje mogu se kombinovati, dok plutajuće baze od tikovine, nasloni za leđa i mekani jastuci čine ovu seriju savršeno gostoljubivom.

Rivera serija, koju takođe potpisuje Rodolfo Dordoni, pruža uživanje u retro prefinjenom izgledu. Izobilje pažnje posvećene detaljima i prirodni materijali su glavna obeležja svih ovih komada, sa otvorenim tkanim detaljima koji su savršeno primamljivi. Rivera serija sadrži nameštaj za sedenje, stočiće za kafu i brojne druge aksesoare.

Pametni izbori za manje prostore, Tape Cord serija, nudi kompaktni dizajn savršenih proporcija. Ova grupa nameštaja i aksesoara idealna je za kreiranje opuštajuće atmosfere u rezidencijalnim i komercijalnim okruženjima. Svaki komad sadrži lajtmotiv kolekcije – bronzanu metalnu traku, kojom su nogare povezane sa telom.