Italijanska elegancija za svaki ambijent

Kada se radi o luksuznom nameštaju, italijanski brendovi definitivno vladaju tržištem, oduševljavajući nas svojim umećem, veštinama i znanjem…

Njihova jedinstvena, praktično urođena elegancija, poseduje čari koje vas mogu omađijati na prvi pogled, a to na primeru dokazuje nova Home Collection linija koju su Formitalia i Aston Marti kreirali zajedno. Ručno izrađena u Italiji upotrebom najfinijih materijala, nova kolekcija je unikatna, savremena i vanvremenska, a svojom estetikom reflektuje tradicije i kvalitet izrade Aston Martin automobila. Proizvodi iz ove linije dobili su prefinjeni i rafinirani dizajn, dok su kreirani od sofisticiranih materijala, kao što je Cuoio koža, Canaletto drvo i mermer.

Školjka V125 fotelje odevena je u Cuoio kožu, dok se ručno izrađeni nameštaj sastoji od tanke metalne strukture, stabilnog sedišta, prefinjenih materijala i nežne kože. Sa druge strane, sofa V215T obogaćena je elegantnom mermernom policom, koja je dostupna u Afyon, Sahara Noir, Nero Marquinia, Eramosa i Gris Pulpis varijetetima.

V227 stočić za kafu je elegantan, a dobio je minimalistički i istovremeno monumentalni izgled. Njegova mermerna baza kreira veličanstveni kontrast sa lakoćom stakla. Sto je dostupan u različitim kombinacijama finih materijala.

V888 kuhinja je u celosti napravljena po meri – njeno ostrvo ima mehanizam sa daljinskim upravljanjem koji pomera njenu gornju površinu od Canaletto kestena i Persian Grey mermera. Stranice ostrva okarakterisane su kožom, dok je prednji deo dobio lakirane fioke i titanijumski finiširane nogare.

Sigurni smo da svi komadi iz ove kolekcije sa lakoćom mogu pronaći mesto u modernim enterijerima, kao i onim prostorima klasičnog stila, dodajući dodir glamura, luksuza i moćnog stava svakom od njih.