Istinska lepota i luksuz: prvi Bugatti bilijarski sto od 250.000 € spreman za svog vlasnika

Pre samo nekoliko meseci, Bugatti je najjavio interesantnu saradnju sa španskim brendom IXO, kako bi zajedno kreirali novi, ultra-luksuzni bilijarski sto…

Bugatti je sada najavio da je prvi model stola limitiranog izdanja završen i spreman za slanje svom novom vlasniku, koji se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama. Prvi set fotografija sa zvaničnog snimanja predstavljen je od strane francuskog brenda, a moramo priznati da na njima ovaj sto izgleda kao predmet žudnje, posebno zbog činjenice da “pozira” pored Bugatti Divo modela.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo svedoci prvog kompletiranog Bugatti bilijarskog stola”, izjavio je predsednik Bugatti brenda, Stefan Vinkelman. “Rad sa proizvodnim partnerom koji odgovara kvalitetu i vrednostima Bugatti brenda sa izuzetno high-end materijalima i besprekornim standardima je od ključnog značaja za nas”.

Samo trideset bilijarskih stolova sa Bugatti oznakama će biti kreirano, a svaki od njih će koštati četvrt miliona evra. Tim novcem možete kupiti Lamborghini Huracan ili dva Tesla Model S Plaid modela, sa dovoljno kusura za opremanje savršene garaže. Ipak, ekskluzivnost ima svoju cenu. Bugatti sto za bilijar proizvodi se od karbona i aluminijuma, savršeno prateći dizajnerski jezik čuvenog  automobilskog brenda. Pored toga, on na svojim stranicama ponosno nosi Bugatti logo, uz jedinstveni redni broj svake jedinice.

Bilijarski sto je dizajniran posebno sa vlasnicima jahti na umu. Opremljen je žiroskopskim senzorom i servo sistemom koji automatski prilagođava nogare za samo 5 milisekundi, čineći ga idealnim za upotrebu na uzburkanoj pučini. Deo ovog paketa su i određeni interesantni pokloni, poput držača za štapove sa zidnim montiranjem koji je kreiran od karbona i sadrži ekran visoke rezolucije od 13 inča, koji prati rezultat. Štapovi su napravljen od karbnona, a njihovi krajevi su kreirani od anodizovanog aluminijuma, uz inspiraciju koja je potekla od Bugatti Chiron i Divo modela. Pored toga, deo ponude su i LED plafonjera, kutija za kredu od crnog anodizovanog aluminijuma, kožna torba za kugle i crna četka za čišćenje.

Povezane teme