Isadora - skulpturalni stočić za kafu za besprekorni ambijent

Losanđeleski dizajnerski studio Kelly Wearstler, osnovala je istoimena dizajnerka 1995.godine...

Njen pristup dizajnu je od samog starta bio fokusiran na kreiranje slojevitih, stimulišućih senzornih iskustava za rezidencijalne, ugostiteljske, komercijalne i druge projekte. Fin primer ovog pristupa svakako je Isadora stočić za kafu – bespoke komad nameštaja, koji u sebi kombinuje veličanstvenu skulpturu i funkcionalnost jednog stola.

U pitanju je veliki stočić za kafu koji sadrži jedinstvenu bazu napravljenu od šest nogu livenih od bronze, koje su ručno polirane zarad autentične privlačnosti. Od šest ukupno, tri noge su okrenute prema gore kako bi podržavale gornju površinu stola, dok preostale tri služe kao podrška celoj konstrukciji. Gornja površina od ojačanog stakla dobila je obod u istoj nijansi bronze, što na savršeni način kompletira izgled.

Isadora skulpturni stočić za kafu sa svojim interesantnim formama predstavlja stetement komad nameštaja i upadaće u oči gde god da ga postavite. Sto se pravi po porudžbini i na dostavu se čeka 24 nedelje, dok je njegova cena 28.995 dolara.