Inovativni dizajn i funkcionalnost nameštaju za eksterijer sa Ethimo potpisom

Više slika

Više slika

U savremenom svetu dizajna, inovacije u oblasti nameštaja za eksterijer igraju ključnu ulogu u oblikovanju komfora i estetike životnog prostora...

Ethimo, u saradnji sa Kristofom Pileom, predstavlja nove elemente nameštaja koji stvaraju savršenu harmoniju dekoracije i funkcionalnosti. Ovi elementi obuhvataju Baia Lamp, Tender bočni stočić i Isola tabure, a svaki od njih donosi jedinstvenu vrednost i stil u prostor za opuštanje na otvorenom.

Baia Lamp

Baia Lamp je više od obične lampe. To je maestralno dizajnirani dodatak koji se savršeno uklapa u Baia i Costiera liniju lounge nameštaja. Ova lampa, sa svojim elegantnim i minimalističkim dizajnom, nudi nežno, ugodno svetlo koje stvara idealnu atmosferu za čitanje ili druženje u večernjim satima. Izrađena od aluminijuma sa završnom obradom u srebrnoj ili karbonskoj boji, Baia Lamp je otporna na vremenske uslove, UV zračenje i promene temperature. Njen tanak, vertikalno dizajniran oblik ne samo da dodaje praktičnost Baia i Costiera nameštaju, već i suptilno nagoveštava sofisticirane tonove.

Tender stočić

Tender stočić je elegantno rešenje koje funkcionalno dopunjuje Baia i Costiera lounge komade. Ceo stočić je izrađen od aluminijuma, dostupan u srebrnim i karbonskim finišima. Njegov kružni vrh sadrži izvlačivi deo napravljen od drveta Iroko, koji može biti korišćen prema potrebi, savršen kao praktična tacna. Sa svojim jednostavnim i elegantnim linijama, Tender je idealno rešenje za svaki stil lounge nameštaja, dopunjujući različite životne prostore svojim stilom, konfiguracijama i materijalima.

Isola taburei

Isola taburei su dizajnirani da obogate kolekciju Baia i Costiera, pružajući fleksibilnost i slobodu u njihovoj upotrebi. Ovi taburei su dovoljno veliki i mogu se koristiti za kreiranje 'ostrva' udobnosti na otvorenom prostoru, čak i samostalno, bez kombinovanja sa drugim lounge nameštajem. Dostupni u dva oblika, okruglom i kvadratnom, Isola taburei su samostojeći zahvaljujući unutrašnjem okviru od morske šperploče i termo-zapečaćeni, što ih čini vodootpornim i idealnim čak i za nautičku industriju. Geometrijski obrasci i prirodne teksture se smenjuju sa motivima pozajmljenim iz ručnog veza, stvarajući delikatan efekat senčenja u istoj boji.

Baia Lamp, Tender stočić i Isola taburei su primeri kako moderni dizajn može transformisati spoljni prostor, pružajući ne samo estetsku vrednost već i funkcionalnost. Ovi elementi nameštaja su simbol inovacija u dizajnu, donoseći sofisticiranost i udobnost u svaki kutak na otvorenom, bilo da je to vrt, terasa ili čak paluba jahte. Sa Ethimo brendom na čelu, budućnost nameštaja za eksterijer izgleda svetlo, udobno i izuzetno stilizovano.

Luxury Experience