Inovativna fotelja za novi svet u kome živimo

Budući da su svi dizajnerski događaji 2020. godine otkazani, a prodaja širom sveta u padu, situacija u ovom polju industrije definitivno nije povoljna…

U potrazi za rešenjem, Note Design studio sa sedištem u Stockholmu izgradio je internet platformu za direktnu prodaju - Note Editions - za novi svet u kome živimo. Note Editions želi uspostaviti vezu između svojih korisnika i dizajnerskog studija, pružajući direktan pristup ograničenim izdanjima i ranim izdanjima njegovih dizajna, u suštini eliminišući distributivni lanac.

„Nakon neobičnosti pandemije, osetili smo potrebu da se krećemo, preispitamo i istražimo nove mogućnosti. Sve je počelo pitanjem postojanja drugih pristupa čitavoj priči. Dugo smo želeli da naše nove saradnje budu dostupnije. Pokretanjem Note Edition-a, sada možemo razgovarati sa svima istovremeno ", rekao je Cristiano Pigazzini.

Prvo izdanje koje je na ovaj način lansirano je Mallow fotelja, čiji dizajn potpisuje Note Design Studio, u saradnji sa danskim brendom nameštaja Labofa. Udobna i razigrana, fotelja deluje mekano i nežno, dok je istovremeno protkana sofisticiranom estetikom. Leđa i nasloni za ruke su punjeni i udobni, dok se baza po želji može rotirati. Ova verzija Mallow fotelje je presvučena tkaninom specijalnog izdanja Kvadrat iz kolekcije Moss, a kao što možete pretpostaviti, može se naručiti isključivo preko Note Editions platforme.

Fotografije: Note Design Studio.