Humanscale Summa Executive Chair - vrhunac versatilnog luksuza

Dizajnerski studio Humanscale je pravo mesto za početak ako tražite stolicu koja se uklapa u sve unutrašnje postavke sa luksuznom lakoćom...

Humanscale - pokretan svojim izvanrednim timom dizajnera, inženjera, prototipista i stručnjaka za ergonomiju u sopstvenoj kući - stvorio je zadivljujući komad nameštaja. Izvršna konferencijska stolica Summa je svestrano rešenje za sedenje koje definiše luksuz i "efortless simple" stil. Ovaj dizajn stolice od kože odgovara svim zahtevima.

Dizajnirana posebno sa izvršnim bordovima i kancelarijama na umu, stolica Summa je široka 28 inča, sa prečnikom baze od 25,5 inča i visinom sedišta od 15,5 inča do 20,5 inča. Koristi samo jednu skrivenu polugu za podešavanje visine koja korisniku omogućava potpunu kontrolu nad stolicom.

Njen mehanizam za naginjanje sa kompenzacijom težine lepo funkcioniše kako bi pružio ergonomsku udobnost i podršku korisniku. Osim toga, integrisani nasloni za ruke pružaju izuzetnu podršku tokom dugih sastanaka i kasnih noći u kancelariji ili radne noći kod kuće.

Stolica je potpuno prilagodljiva i može se pohvaliti estetskim i šik paletama boja. Sedam opcija presvlake uključuje Obsidian, Umber, Charcoal, Canyon, Pebbie, Sand i Glacier, sa opcijama za bazu od crnog i poliranog aluminijuma.

Njeni cilindar i baza izrađeni su od ekološki neutralnog Chrome 3 završetka kako bi se eliminisao štetan uticaj na životnu sredinu. Stolica Summa dolazi sa zadnjim delom od drveta ili presvučenim hromom bez hlora. Korišćenje kože bez hlora je još jedan način da se obezbedi održivost stolice.

Humanscale takođe nudi prilagođene opcije presvlake za izvršnu stolicu Summa kako bi se uklopila sa bilo kojom paletom za visokokvalitetne izvršne prostore unutar radnog mesta.

Luxury Experience