HiAm – krevet koji odmor podiže na sasvim novi nivo

Više slika

Više slika

Ukoliko želite da obradujete sami sebe uranjanjem u dimenziju čistog blagostanja, otkrivajući sebe kroz regenerativnu moć opuštanja, HiAm je krevet koji vam u tome može pomoći…

Hibed, proizveden pod brendom Hi-Interiors, stvoren je upravo s tom svrhom: da ponudi inovativan odgovor na nove potrebe u načinu života u skladu sa sve bržim razvojem tehnologija, užurbanim ritmom i željom za ultimativnim opuštanjem.

Sa svojim vrhunskim rešenjima, brend Hi-Interiors potvrđuje svoju prisutnost na tržištu "Interneta nameštaj", segmentu kojim dominiraju "pametni" dodaci i komadi nameštaja koji svoju funkciju prenose na sasvim novi nivo. U Hi-Interiors hibed krevetu, upotreba tehnologije je deo mnogo šireg holističkog koncepta koji se razvija na tri nivoa: blagostanje, zabava i zdravlje.

Iskustvo hibeda ističe nove načine života i pokazuje kako se tehnologija - u svojim najvećim oblicima - može integrisati u naše živote. Hibed pokazuje svoju sposobnost da služi kao spavaći trener, opremljen profesionalnim sistemom za zabavu, digitalnim scenarijima i pametnim alarmima. Tehnologija će uskoro moći da odgovara na glasovne komande, omogućavajući joj da funkcioniše kao pravi wellness trener, estetski obavijen duhom najboljeg italijanskog dizajna.

S zvaničnim lansiranjem HiAm modela, do nedavno nazivanog opštim imenom "hibed", Hi-Interiors potvrđuje jedinstvenost ove nove kategorije proizvoda - već uspostavljene kroz lansiranje prvog proizvoda ovog tipa, HiCan. Kao pravi centralizovani sistem posvećen fizičkom i mentalnom blagostanju ljudi, ova pametna i sofisticirana kreacija obogaćena je ikoničnim elementima "Made in Italy". HiAm, novi hi-tech četvorokrilni krevet, prava je oaza odmora i blagostanja u kojoj se može ponovo otkriti pravi smisao odmora i koja je namenjena kao osnovni izvor kreativnosti za lično ostvarenje pojedinca.

"Italija je zemlja 'umetnosti' i 'lepote' par excellence. Sa HiAm modelom, ove vrednosti dobijaju novu formu u evoluiranom proizvodu koji, kombinujući dizajn i tehnologiju, vodi nas ka introspekciji i samootkrivanju i projektuje nas u dimenziju u kojoj otium, ili odmor, dobija aktivno i izuzetno pozitivno značenje, baš kao što je to bilo u antičkom Rimu", izjavo je Fabio Vinela, dizajner proizvoda.

Drevni rimski koncept "otium" uključuje fundamentalnu važnost vremena posvećenog sebi i ličnom rastu. U tom smislu, novi inteligentni krevet Hi-Interiors postaje "I Am", sa ciljem da slavi ljudska bića koja, kao i u antičkom Rimu, su pre svega posvećena svom "ja" i samorazvoju.

Dizajn HiAm kreveta baziran je na lakoći i prilagodljivosti, dobro reprezentovan ne samo specifičnim izborima sirovih materijala kao što su drvo ili aluminijum, već i izborom da se potencijal proizvoda za tehnologiju inkorporira unutar njegovih linija, stvarajući tako smirenu i suštinsku estetiku. Elegatne aluminijumske obline omogućile su Hi-Interiors brendu da ovaj novi krevet ukrasi materijalom koji je ekološki prihvatljiv, lagan i izuzetno izdržljiv.

Da bi probudilo fiziološko blagostanje proizilazeće iz otiuma, HiAm koristi ambijentalna svetla i svetla za čitanje, visokokvalitetan audio sistem, ekran od 70 inča i 4K projektor. Takođe, uključuje motorizovane baze kreveta programirane za masaže i rafinirani difuzor mirisa za personalizovane trenutke opuštanja – pri čemu sve može biti aktivirano putem iOS aplikacije. Zahvaljujući podršci koju pružaju senzori Interneta stvari (IoT), moderni četvorokrilni krevet brenda takođe će moći da prikuplja podatke o uslovima spavanja i okolini. Funkcije senzora uključuju detektovanje bilo kakvih zvukova u okolini koji bi mogli da naruše vaš san i identifikaciju idealne temperature za postizanje optimalnog odmora.

Takođe se stvara intimna veza s proizvodom putem širokog spektra dostupnih prilagođenih završnih obrada, inkorporiranih u paletu boja koja korisnike vodi na putovanje kroz raznolike boje italijanskog pejzaža: od azurne "costiera del sud" (južne obale), do tamnoplave "blu riviera" (rivijere). Topliji tonovi uključuju "rosso vendemmia" (crvena grožđa), "chicco di caffè" (zrno kafe) i "fungo di collina" (planinski pečurak).

HiAm se prodaje isključivo putem zvaničnog sajta Hi-Interiors: hi-interiors.com putem personalizovane usluge konsijerža koji će vam pomoći da odaberete najbolje rešenje, po vašoj meri.

Luxury Experience