Hi-Tech gejming krevet iz kog nećete želeti da ustanete

U svetu gejming nameštaja gde su Herman Miler i IKEA glavna imena, japanski prodavac Bauhutte polako se penje ka vrhu sa svojim nameštajem po meri za gejmere koji su uglavnom zalepljeni za svoj računar.

Električni gejming krevet, dolazi sa držačem za ekrene i tastature, stolom, povišenim uzglavljem i držačem za grickalice. Dakle, igrač neće morati da ustaje ni za šta drugo osim zbog odlaska u toalet, ali sigursni smo da će u budućnosti Bauhutte takođe smisliti verziju kreveta sa pričvršćenim toaletom!

Vraćajući se stvarnosti, krevet za igre će na kraju učiniti sve gejmere da postanu još više lenji, ali ovo svakako neče smetati čarobnjacima virtuelnog sveta. To je zato što je ergonomski krevet opremljen dvostrukim motorima koji imaju mogućnost naginjanja tela u dva položaja, u struku i nogama. Igrači mogu da podese ugao podrške struka na maksimalno 60 stepeni, dok podrška za noge pruža potporu od 35 stepeni.

Bauhutte gejming krevet će biti na raspolaganju po procenjenoj ceni od 480 dolara, a onaj sa dušekom za igre će vas koštati 670 dolara. S obzirom na to da se svi igrači ne stide da potroše ogromne količine novca za svoje zadovoljstvo u igrama, ovaj krevet bi odmah trebalo da bude na njihovoj listi želja!

Luxury Experience