Groovitational - kolekcija nameštaja za ljubitelje individualizma

U poslednje vreme, sve više ljudi želi da kreira interesantan i jedinstven enterijer, koji ne deluje kao da je preslikan sa Instagrama ili stranica magazina…

Upravo tu na scenu stupa rad Sanšajn Taker, koji sa sobom donosi temu na koju smo već navikli. Duguljasti oblici se spajaju u nepredvidivim formama da bi stvorili i tvrde i meke komade nameštaja. Njena najnovija kolekcija, Groovitational, nastavlja trend. Tapacirana serija, koja uključuje par okretnih klub stolica, sofu, tete-a-tete i ležaljku sa ručno rađenim keramičkim postoljem za piće, inspirisana je lepotom ponavljajućih linija i oblika, kao i nostalgijom doba svemirskog istraživanja.

Da nije činjenica da su funkcionalni, delovi u kolekciji Groovitational mogu sami da stoje kao skulpture. Prostorno ponavljanje daje kolekciji futuristički izgled, dok primamljiva i taktilna meka tkanina poziva korisnike da dođu i sednu. Da bi stvorila dijalog sa kontrolisanim stilom kolekcije, Takerova ga suprotstavlja svojim keramičkim osvetljenjem i nameštajem sa talasastim teksturama. Keramički komadi su napravljeni namotajima i vijugavim momentima, eksperimentima u slikanju glazurom i nagonom za dizajn bez predvidljivosti. Tri podne lampe, stona lampa, trpezarijski sto, dva bočna stola i tepih kreiran se lepo slažu sa njenim mekšim komadima.

Luxury Experience