Giano – dva lica ekskluzivnog aksesoara

Alivar novi kovčeg sa fiokama sadrži u sebi i prošlost i budućnost…

Osnikan sa dva lica, Janus gleda u suprotnim pravcima: prema prošlosti i prema budućnosti. Baš poput novog Giano (Janus) kovčega sa fiokama u Alivar Home Project kolekciji, koji nije samo dobio ime po antičkom rimskom božanstvu, već je i inspirisan njegovim snažnim simbolizmom.

Dizajniran od strane Đuzepea Bavusa, Giano je aksesoar za spavaće sobe koji je inspirisan prošlošću, sa svojim neo-vintage šarmom, koji je definisan savremenim stilom. Ovaj komad ima fioke sa dve različite dimenzije, dizajnirane za odlaganje odeće, kao i pregrade sa strane sa policama, koje su namenjene odlaganju svakodnevnih sitnica. Tu su i kuke, koje će vam pomoći da organizujete svoje kaiševe i kravate. Poput dva lica Janusa, dva velika ogledala pune dužine otvaraju se i zatvaraju na stranama, otkrivajući ili skrivajući po potrebi dve pregrade sa lakiranim završnim detaljima i delikatnom bojom.

Još više prostora je kreirano centralnim ogledalom, koje je fiksirano i uvek vidljivo, dajući gornjem delu kovčega iluziju dubine. Sa visinom od 163 centimetra i širinom od 65, Giano ima veoma važno prisustvo, a kreiran je od hrastovine, crne hrastovine i italijanskog kestena, dok je tapaciran elegantnom kožom, kojom su dekorisane fioke i ručke, pored satenskih umetaka od nikla.