Ghanta Lounge - Sofa sa okruglim oblikom za elegantne enterijere

Ghanta Lounge je sofa koja odiše elegancijom i sofisticiranošću, dizajnirana od strane Đina Karole...

Sa svojim fluidnim i nežnim linijama, ova sofa predstavlja savršen spoj organskih oblika i metalnih nogara koji su obojeni, pružajući sofisticiranu atmosferu. Ovaj komad nameštaja karakteriše zaobljeni naslon koji nežno obuhvata dugački jastuk i tapacirano sedište, rezultirajući sofom sa kompaktnim volumenima i bez oštrih ivica. Zbog svog dizajna koji je zaokružen sa svih strana, može se postaviti i u sredini prostorije.

Ghanta Lounge je idealna kako po obliku tako i po veličini za upotrebu u poslovnim prostorima, ali je takođe odlično rešenje za dopunu određenih delova doma poput sporednih dnevnih soba.

Ova sofa pruža širok spektar mogućnosti za personalizaciju. Postoji beskonačan broj kombinacija boja između metala nogara i presvlake, što rezultira dizajnom koji zadovoljava svaku potrebu. Za Ghanta Lounge moguće je izabrati između šest vrsta tkanina u različitim bojama i više od 15 nijansi za boju metalne baze.

Ghanta Lounge upotpunjuje već opsežnu kolekciju Ghanta koja obuhvata stolice, fotelje, taburee i barske stolice.  Sa Ghanta Lounge, istraživački put kompanije Ronda Design se nastavlja, neprestano proširujući svoju ponudu proizvoda i usluga, potpuno "Made in Italy", fokusirajući se na inovativan dizajn, maksimalnu slobodu izražavanja za korisnike i kvalitetne materijale. Kompanija je posebno posvećena istraživanju novih recikliranih ili reciklabilnih materijala koji se mogu lako odvojiti od potrošača za lakše sakupljanje za reciklažu, kao i širenju zelene svesti čak i u svakodnevnom poslovnom životu.

Luxury Experience