Fusion Tables predstavlja Black Label Edition - novi nivo luksuza

Otkrijte eleganciju i glamur crne boje uz novi Fusion Tables Black Label Edition sto...

Kada se radi o dizajnu i dekoraciji enterijera, pravila koja važe u svetu mode takođe su primenljiva. Trendovi dolaze i odlaze, menjaju se brzinom svetlosti i prolaze kroz svoj ciklus, dok samo nekolicina stvari ostaje večna i dobija taj čuveni epitet – kultna klasika. Svaka sezona, odnosno godišnje doba sa sobom donosi nove trendove, pravila u uređenju i nove detalje u koje ćemo se zaljubiti, iako će oni možda već sutra biti passe, nepotrebni i suvišni.

Ipak, kada se radi o crnoj boji, ona je, baš kao i u modnom svetu nezamenljiva i nepobediva. U svim svojim varijantama, crna boja vam omogućava da kreirate besprekorni ambijent, koji će biti oličenje elegancije, glamura i čiste dekadencije. Bilo da se koristi kao dominantna nijansa u jednom prostoru, u formi površina koje se presijavaju ili koje nam tek nakon prvog dodira otkrivaju svoje teksture i priču, ili kao jednostavni detalj koji dramatično naglašava određeni deo vašeg enterijera, crna je beskompromisna boja moći, mistike i luksuza.

Upravo sa tim na umu, Fusion Tables brend predstavio je svoj novi sto, jednostavno nazvan Black Label Edition. Ovaj novitet kreiran u Belgiji dolazi sa staklenom gornjom površinom, kreiranu upotrebom tehnologije digitalne štampe, koja otvara vrata neograničenih mogućnosti personalizacije.

Black Label Edition pretvara vaš trpezarijski bilijarski sto u komad izvanredne, vanvremenske umetnosti, koji će svaki ambijent uzdići na sasvim novi nivo. Tri dela gornje površine stola mogu biti dekorisana štampom visoke rezolucije, koristeći fotografiju koju vi odaberete, a koja se, kako bi zadržala svoj maksimalni kvalitet, obrađuje specijalnom novom tehnologijom, koja je delo Saint Gobaina. Ovaj veličanstveni efekat sa vašim ličnim pečatom može biti urađen na visoko sjajnom ili poliranom ojačanom staklu debljine 8 mm.

Šlag na torti ovog novog izdanja je novi sasvim crni Aramith komplet za igru, prvi svoje vrste u svetu, koji dolazi sa crnim kuglama, štapovima, trouglom i sasvim novim X-1 sredstvom za uklanjanje prašine koje proizvodi Iwan Simonis laboratorija.

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj fuziji elegancije, lepote, prefinjenosti, funkcionalnosti i razigranosti, Fusion Tables stolovi sa savršeni dodatak za bilo koji ambijent. Uz Fusion Tables sto, sasvim obično porodično veče može postati svakonedeljna tradicija igranja bilijara sa najmilijima. Fusion Tables sto savršeno će odigrati svoju korporativnu ulogu ukoliko se nađe u vašem kancelarijskom prostoru, dajući vam priliku da svaki novi potpisani ugovor proslavite jednom savršenom partijom bilijara...

Predlažemo vam da sada zavirite u našu galeriju na LINKU i otkrijete lepotu Fusion Tables Black Label Edition stola, a za više informacija posetite www.fusiontables.rs...

Započnite svoju igru...