Fotelja za zlikovce od 500.000 dolara

Ko kaže da sve što uplovi u svet luksuza, prekriveno zlatom, mora biti ekskluzivno?

Postoje određeni predmeti, koji su jednostavno skupoceni, a možda i nisu tako stilizovani. Skull fotelja je pravi primer toga. To je tron napravljen od 24-karatnog zlata, koji je sam po sebi modna izjava, dok u isto vreme sadrži neverovatno udobni deo za sedenje. Interesantna činjenica je da je ceo dizajnirani deo ove fotelje, koji je svakako njen glavni element, smešten na njenom zadnjem delu.

Njeno sedište deluje još udobnije kada se posmatra iz tog ugla, a predstavljena je sa luksuznim plišanim tapacirungom, koji izgleda zaista neverovatno kao kontrast sa zlatnim detaljima.

Struktura ove fotelje izdominirana je ojačanim fiberglasom, dok je njen interni ram napravljen od čelika. Ideja o 24-karatnom komadu nameštaja je svakako veoma uzbudljiva. Ova fotelja je ručni rad i potiče iz Pariza, što samo doprinosi njenog visokoj vrednosti. Ona bi se veoma lako uklopila u neki moderni enterijer, u kom živi smela osoba.

Naravno, nemamo svi 500.000 dolara viška u džepu da potrošimo na nešto ovako. Verovatno će je pazariti američki predsednički kandidat Donald Tramp – možemo da ga zamislimo kako sedi i uživa, dok razmatra svoju viziju budućnosti SAD.

Luxury Experience