Fotelja za masažu koja koristi veštačku inteligenciju

Ovo nije obična fotelja za masažu, već terapeutsko rešenje za svakodnevni stres..

U brzom modernom svetu, stres postaje neželjeni saputnik, koji utiče na naša tela i umove. OSIM, kompanija koja je lider u wellness tehnologiji, predstavlja uLove 3 – fotelju za masažu koja ide iznad uobičajenog, nudeći napredne funkcije za borbu protiv stresa i redefinisanje opuštanja.

Izrađena od strane renomiranog brenda Pininfarina, simbola italijanske elegancije i dizajnerske izuzetnosti od 1930. godine, OSIM uLove 3 stolica stoji kao ikona. Široko priznat po saradnji sa Ferrari brendom, Pininfarina je inovator u dizajnu luksuznih proizvoda. Nikola Điroti, šef odseka za industrijski dizajn Pininfarina brenda, izjavljuje: "Sa kombinacijom našeg nasleđenog italijanskog dizajna i OSIM sposobnosti stvaranja proizvoda koji izražava udobnost i opuštanje, uLove 3 je lep ikoničan proizvod koji je jedinstven i prepoznatljiv, elegantan i harmoničan."

Možete unaprediti svoj enterijer uz uLove 3, koji ima dizajn svetskog predstavljajući ne samo stilsku izjavu, već i jedinstveni alat za opuštanje uma i tela. To je fotelja najnovije generacije pokretana veštačkom inteligencijom, pružajući mogućnost merenja, praćenja i efikasnog upravljanja stresom za neuporedivo iskustvo blagostanja.

OSIM uLove 3 se ističe svojom revolucionarnom AI tehnologijom analize stresa, inovacijom u oblasti wellness fotelja. Aktivirajući simpatički nervni sistem, ovaj inteligentni sistem precizno reaguje na individualne nivoe stresa, nudeći prilagođeni pristup oslobađanju napetosti. Ovo nije samo obična fotelja za masažu; to je personalizovano, terapeutsko sredstvo koje nam pomaže da barem na kratko pobegnemo od zahteva svakodnevnog života.

Dovodeći personalizaciju na novi nivo, stolica uvodi Personalizovane programe napetosti tela. Ovi programi su osmišljeni kako bi se pozabavili individualnim nivoima stresa, besprekorno integrišući ekskluzivne muzičke i masažne formule, stvarajući sveobuhvatno i osvežavajuće iskustvo. Bez obzira da li ste student ili profesionalac, uLove 3 zadovoljava sve članove porodice svojim raznovrsnim Programima prilagođenog načina života, obezbeđujući rutinu blagostanja koja odgovara vašim jedinstvenim potrebama.

Osim impresivnih karakteristika, OSIM uLove 3 stolica za blagostanje stavlja bezbednost, kvalitet i performanse na prvo mesto. U skladu sa međunarodnim standardima bezbednosti, ova stolica pruža bezbrižno iskustvo opuštanja. Funkcija Masaže ruku sa izmeničnim vazduhom dodaje dodatni sloj sigurnosti, omogućavajući hitno oslobađanje ruku tokom masaže. Dizajnirana s modernim estetikom na umu, OSIM uLove 3 je šik dodatak svakom prostoru.

Luxury Experience