Fotelja okarakterisana nadrealnom lepotom i privlačnošću

Argentinski dizajner, Andres Reisinger, predstavio je svoju novu kolekciju dizajnerskih fotelja tokom ovogodišnjeg milanskog sajma nameštaja…

Crowded Elevator chair fotelja je jedan od noviteta koji je predstavljen tokom izložbe nazvane ODYSSEY, koja je održana u Nilufar galeriji. Fotelja izgleda elegantno i udobno sa svojim zaobljenim čeličnim ramom i mekanim jastucima. Njen čist dizajn i funkcionalnost svakako će je učiniti glavnim ukrasom bilo kog prostora u kom pronađe svoje mesto – sigurni smo da ljubitelji kvalitetnog dizajna već sada planiraju kako će izmeniti svoje enterijere kako bi ga napravili.

Tokom kreiranja svoje Crowded Elevator Chair fotelje, Reisinger je preveo svoje digitalno generisane, nadrealne svetove u fizički prisutne komade, unoseći dodir nečega naizgled nemogućeg u našu stvarnost. Ova fotelja inspirisana je Bauhaus inžinjeringom.

Predstavljena u izvan-zemaljskom okruženju, ova fotelja je bila deo pomenute izložbe, a dizajner je predstavio i na svom Twitter nalogu: