Fotelja koja donosi kosmos pravo u vašu dnevnu sobu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mavimatt (@mavimatt)

Zamislite da tonete u stolicu koja izgleda kao da prkosi gravitaciji, gde se dizajn i umetnost spajaju da bi stvorili nešto nesvakidašnje.

Ovo iskustvo obećava NLO stolica za ljuljanje – kreacija italijanskog dizajnerskog brenda Mavimatt.

Poznati po svojoj posvećenosti luksuzu i inovacijama, Mavimatt izrađuje ove „neidentifikovane predmete nameštaja“ u dve različite veličine, zadovoljavajući različite potrebe, istovremeno osiguravajući da estetika i kvalitet ostanu beskompromisni. Svaka stolica je napravljena po narudžbini, što je znak ekskluzivnosti i personalizacije koju obožavaju kupci luksuznih komada. Ali šta zaista čini NLO fotelju čudom?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mavimatt (@mavimatt)

Srce njenog dizajna leži u sposobnosti da zadovolji jedinstvene konture ljudskog tela. Unutrašnja pena sedišta prilagođava se različitim tipovima tela, nudeći udobnost bez premca. Spoljašnja školjka, remek-delo zanatstva, napravljena je bez industrijskih procesa, odnosno samo vešte majstora ruke oblikuju svaku krivinu i konturu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mavimatt (@mavimatt)

Što se tiče materijala, Mavimatt ne štedi. Bilo da se radi o snazi i lakoći fiberglasa ili karbonskih vlakana, ili o luksuznom dodiru italijanske kože, svaki izbor se odnosi na kvalitet i performanse. Osnova fotelje - jedna tačka kontakta sa podom - omogućava joj da se glatko rotira, gotovo da lebdi iznad tla, zahvaljujući inovativnom dizajnu sferične školjke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mavimatt (@mavimatt)

Cene NLO fotelje ostaju misteriozne kao i sam dizajn, skrojen prema individualnim preferencijama u materijalima, bojama i završnim obradama. Zašto se ljudi širom sveta zaljubljuju u takav komad? Možda je to spoj umetničkog izraza i funkcionalnog dizajna, ili čista radost posedovanja nečega što se ističe kao jedinstven primer ručne italijanske umetnosti. Mavimatt NLO stolice za ljuljanje nisu samo nameštaj, one su izraz stila i investicija u udobnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mavimatt (@mavimatt)

Za one koji poseduju NLO, to je više od sedenja, radi se o doživljaju delića budućnosti, danas.

Luxury Experience