Fotelja koja će biti u centru pažnje u svakom enterijeru

Ukoliko ste entuzijasta po pitanju nameštaja ili jednostavno želite da osvežite svoj dom, ova superluksuzna fotelja kompanije Airline Furniture predstavlja pravu stvar za vas...

Kreirana upotrebom motora Boeing 737 aviona, ovaj neverovatni komad nameštaja savršen je za svaki moderan, savremen enterijer i definitivno dodaje zadivljujući efekat bilo kojoj prostoriji u kojoj se nađe.

Cowling Chair, kako joj je pravo ime, predstavlja fotelju kreiranu sa prednjim rubom od poliranog aluminijuma, sa dodatkom tamnog antilop enterijera. Zadnja strana ovog komada nameštaja kreirana je od tamnog aluminijuma i fiberglasa. Standardna verzija fotelje dostupna je i u potpuno crnoj boji, dok u  ovom slučaju njeni postavljeni delovi mogu biti specijalno prilagođeni po željama kupaca. Premijum fotelja dizajnirana je, kreirana i finiširana u Ujedinjenom Kraljevstu i dostupna je za poručivanje po ceni od 23,590 evra.

Sa 2.000 mm u visini, 2.100 mm širine i 2.200 mm dubine, inovativna fotelja predstavlja veoma impresivnu jedinicu, fuziju umetnosti avioindustrije i ideala svakog modernog domaćinstva ili kancelarije. Iako su u njen dizajn uključeni visokokvalitentni materijali nalik poliranom aluminujumu, ovaj komad nameštaja zahteva najveću pažnju i obavezno ga je držati u suvim prostorima oslobođenim prašine, koliko god da je to moguće.