FIFTY+ONE: kolekcija prefinjenog nameštaja cierre1972

Cierre je od samog osnivanja promovisao koncept “Living in leather” tako što je proširio asortiman kućnog nameštaja koji uključuje više od sofe, stvarajući modele za dnevne i spavaće sobe.

Cierre1972 je 2022. proslavio svoju 50. godišnjicu. Danas, godinu dana kasnije, rađa se kolekcija FIFTY+ONE, koja, podsećajući na taj značajan korak, sada „gleda unapred“.

Novi komadi nameštaja, koji sa elanom projektuju pristupačnu i ne tako daleku budućnost, napravljeni su napornim istraživanjima i inovacijama u službi dizajna. Koža ostaje u centru pažnje, ali zahvaljujući upotrebi drugih materijala – ni na koji način inferiornih – brend utire put novim elementima dizajna koji će obogatiti naše enterijere.

Poštujući krojačku dušu, sa strašću i vrednim alatima, stil se obnavlja i ostaje veran sebi, i dalje netaknut, transformišući se jasnoćom, čuvajući svoju kulturu i proizvodnu izuzetnost. Predlozi oživljavaju u kolekciji sofa, stolova, stočića, kreveta i komoda. Svaki komad nameštaja pleni svojim karakterom, ali su kao magijom povezani u međusobnom dijalogu.

Tako je Vogue linija modularnih sofa rigorozna, elegantna i prefinjena, upotpunjena klupom i stočićima, a predstavlja alternativu sofi Seed koja je mekana i obavijajući vas kao zagrljaj, definiše dnevnu sobu glamurom, sa drevnim, ali ultramodernim izgledom.

Gina eklektična fotelja u obliku cveća, nastala je iz spoja „dve lale“ i definiše prefinjenu udobnost. Fotelja je pogodna za stvaranje intimnog, opuštajućeg kutka ili kao savršena dopuna sofama iz linije Vogue.

Sto Riviera, čvrst i uverljiv u verziji sa drvenom pločom može se upotpuniti stolicom Giorgio koja vas štiti poput školjke. S druge strane, stočići Riviera svojim neočekivanim detaljima sa staklenim površinama lepo prate Vogue liniju i sofu Seed.

U spavaćoj sobi se izdvaja Tab krevet sa kožnim uzglavljem koje se nadovezuje na liniju istoimene sofe čiji oblik podseća na wellnessa prostor.

Vogue, Gina, Seed, Riviera, Giorgio i Tab su samo nekoliko novih proizvoda iz bogate FIFTY+ONE kolekcije.

Luxury Experience