ferm Living kolekcija za savršeni prolećni ugođaj

Nikada nije prerano početi pripreme za doček toplijih dana i priuštiti sebi funkcionalni dizajn prepun zemljanih i prirodnih tonova...

Danski brend ferm LIVING, lansirao je novu kolekciju nameštaja i dekorativnih predmeta za proleće/leto 2021. godine. Nazvan Outdoor Poetry, opseg proizvoda namenjen je dočeku toplije sezone svojim vedrim i prirodnim tonovima.

Luksuzna kolekcija poseduje nekoliko serija minimalističkih i samoodrživih komada, kreiranih upotrebom reciklirane plastike. Libra Watering Can kanta za zalivanje dolazi u predivnim nijansama Olive, Cashmere i Black, dok Verso Jug model donosi naglašene prirodne obrasce u dubokom braon tonu. Dodatni predmeti koji prate čitavu kolekciju dolaze u vidu balkonskih saksija, a tu su još i predivne keramičke korpe koje mogu služiti kao centralna tačka trpezarisjkih stolova.

Serija komfornih stolica za eksterijere praćena je kompatibilnim, udobnim jastucima i sklopivim hoklicama. Ovakav dizajn namenjen je balkonima ili terasama tokom leta i uživanju u toplim sunčanim danima. Kolekciju kompletiraju komadi za uživanje na otvorenom, poput dugačke drvene klupe i udobne ležaljke.

Celu kolekciju možete pogledati u našoj galeriji, dok se svi predmeti mogu kupiti na zvaničnom sajtu brenda.