Ethimo predstavlja Hut: revoluciju udobnosti na otvorenom sa Made in Italy šmekom

Više slika

Više slika

U svetu gde dizajn susreće funkcionalnost, a elegancija se spaja s prirodom, Ethimo predstavlja revolucionarni koncept udobnosti na otvorenom kroz svoj najnoviji dodatak, Hut…

Ovo remek-delo, koje je osmislio Marko Lavit, ne samo da odražava suštinu italijanskog stilskog nasleđa već i podiže iskustvo uživanja u životu na otvorenom na sasvim novi nivo. Na prestižnom događaju ICONE, glasovi dizajna Made in Italy dobijaju priliku da zasijaju, predstavljajući Hut kao simbol izvanredne fuzije dizajna i arhitekture. Smestite se i otkrijte kako Ethimo redefiniše granice udobnosti na otvorenom, spajajući tradicionalne vrednosti sa savremenim inovacijama u srcu Katara.

Sa uzbudljivom izložbom koju je dizajnirao Lusio Mikeleti iz Micheletti+Partners, ICONE ističe izuzetnu prirodu italijanske proizvodne industrije, idući dalje od porekla dizajnera sa namerom da naglasi centralnu ulogu Bel Paese u polju vrhunskog dizajna i proizvodnje, nagrađujući energiju ovog sektora, sa pogledom na inovativni kreativni proces, nevidljiv iza svakog projekta.

Kustos Rosana Orlandi je izabrala najikončnije komade nekih od najvažnijih imena u dizajnu Made in Italy kako bi oživela ovu jedinstvenu izložbu. Ethimo učestvuje sa Hut, savremenim gnezdom koje je dizajnirao Marko Lavit, simbolom izuzetne fuzije dizajna i arhitekture koji predstavlja "suspendovano gnezdo" i novu dobrodošlicu interpretaciji koncepta udobnosti na otvorenom. Hut je mnogo više od običnog komada nameštaja za spoljašnju upotrebu.

Sastoji se od dugih "stabljika" od Accoya® drveta, koje ima izvanredne kvalitete za spoljašnju upotrebu, i sa metalnim umecima i detaljima, a poseduje strukturu koja se otvara prema nebu, podsećajući na tipičan oblik indijanskog šatora. Unutra ima veliko kružno sedište, posebno udobno zahvaljujući mekim jastucima koji ga dopunjuju. Mogućnost "zatvaranja" gnezda elegantnom zavesom daje veći osećaj privatnosti.

Sposobnost da ponudi autentično iskustvo kontakta sa prirodom i okolinom u prostoru koji se može deliti, ali je u isto vreme intiman, rezervisan i zaštićen, je karakteristična osobina Hut komada, što je svakako kvalitet savršeno prilagođen današnjim potrebama načina života u kojima se privatnost i udobnost na otvorenom sve više cene.

Luxury Experience