ErgoQuest Zero Gravity Workstation Ultimate: ovo je najskuplja gejming stolica na svetu

Bilo da ste gejmer, automobilski inženjer,  broker ili bilo šta drugo što zahteva da sedite duže vreme, stolica koju koristite je ključna, ne samo za vaše zdravlje, već i za vašu produktivnost.

ErgoQuest Zero Gravity Workstations je proizvođač radnih stolica koje imaju za cilj da obezbede iskustvo „nulte gravitacije“. Oni su usmereni na maksimiziranje produktivnosti i oslobađanje od stresa nakon sati beskonačnog rada, a ako ste ikada radili u kancelariji, znate kako je to.

Stolica koji vidite je nazvana Zero Gravity Workstation Ultimate, i iako se reč „radna stanica“ pojavljuje, nivo svestranosti iza ovog proizvoda čini ga pogodnim za sve aktivnosti koje zahtevaju da sedite. Ono što Ultimate čini tako posebnim je to što nudi osećaj nulte gravitacije. Da bi se to postiglo, jedinica se oslanja na nekoliko motora, jastuka i nekoliko drugih funkcija koje imaju za cilj da je učine najudobnijim mestom za rad i igru na koje ćete ikada naići.

Stolica se sa posebnom lakoćom prilagođava telu korisnika nudeći udobnost bez premca, što za iskusne igrače znači poboljšano iskustvo. Svaki pojedinačni deo ErgoQuest Zero Gravity može se lako podesiti, od nogu do leđa, a može čak i brzo da dostigne skoro horizontalni položaj kako bi obezbedio potpuni odmor za svog korisnika. Međutim, ErgoQuest "svemirska" stolica ne pruža samo udobnost. Za dizajnere koncepta, bilo je važno da iskustvo igranja bude besprekorno. Stolica uključuje sistem surround zvuka i Bluetooth zvučnike, što doprinosi odličnom osećaju koji nudi. Pored toga, ErgoQuest Zero Gravity ima ugrađeno osvetljenje, dok njegov „sto” uključuje potpuno podesive pozicije za tastaturu i miša.

ErgoQuest Zero Gravity Workstation Ultimate je na vrhu liste najskupljih gejming stolica na svetu. Po ceni od 19.995 dolara, proizvodi je i prodaje ErgoQuest, kompanija sa sedištem u SAD.

Luxury Experience