Elie Saab lansira kolekciju nameštaja

Elie Saab nastavlja da širi svoju vladavinu i van domašaja svog ultra popularnog haute couture brenda…

Luksuzni modni brend slavnog libanskog dizajnera već nam je do sada predstavio linije venčanica, modnih aksesoara, naočara i parfema, a  sada je napravio iskorak u svet nameštaja i kućne dekoracije, razvijajući kolekciju sa švajcarskom kompanijom CBM. Prema navodima, partnerstvo između ova dva entetiteta definisano je kao dugotrajno, a uključivaće i projekte u hotelskoj industriji.

“Jako smo ponosni što smo postali deo sveta Elie Saab, razvijajući za njega seriju projekata u polju dizajna enterijera, hotelijerstva i nameštaja i kućnih aksesoara”, rekao je Masimilijano Ferari, predsednik CBM kompanije.

Prva kolekcija Elie Saab nameštaja biće predstavljena tokom Salone del Mobile.Milano sajma, koji će se održati iduće godine. Saab je definisao CBM kao idealne partnere za razvijanje vanvremenskog nameštaja i kolekcija kućnih aksesoara, kao i projekata dizajna enterijera koji će najbolje otelotvoriti DNK njegovog brenda.

Prema mišljenju slavnog dizajnera, razvijanje kolekcije kuće dekoracije bila je prirodna progresija njegovog brenda, kako bi on dosegao svaki domen naših života. Arhitekta CBM kompanije, Karlo Kolombo, zadužen je u prevođenje vizije slavnog Libanca u kolekciju za dnevne boravke, trpezarije i spavaće sobe, akcentovane komadima rasvete u interesantnom haute couture stilu. Koliko možemo videti, u ponudi će biti modeli sa prirodnim oblicima, u paleti neutralnih tonova, pastelnih i svetlo sivih nijansi. Detalji će biti akcentovani nerđajućim čelikom, bronzom i mermerom, odnosno retkim kamenom.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living