ELEGANTNI NAMEŠTAJ SA DUHOM PRIRODE

Cantiero predstavlja svoju novu kolekciju, koja nosi naziv New Age…

New Age je najnovija kolekcija ovog brenda, koja predstavlja elegantnu, delikatnu stranu prirode u srcu dizajna. Savremeni dekor naglašava nam najbolje elemente svakodnevnog života u održivom dizajnu, koji čoveka spaja sa prirodom. Prefinjeni materijali i pažljiva izrada ručno kreiranih komada stvara prefinjeni efekat u svakom ambijentu.

Cantiero brend prvobitno je predstavljen 1949.godine u Bolovoneu nadomak Verone, u radionici koja je bila posvećena proizvodnji superiornih klasičnih komada nameštaja, koje su pravili vrhunski stručnjaci zanata, pod kreativnim vođstvom Severina Kantiera. Tokom godina, proizvodi koje su oni kreirali postali su obeležje italijanske elegancije i umetnosti kreiranja nameštaja.

Danas, Cantiero je prefinjeni proizvođač prestižnih komada nameštaja koji predstavljaju vrlo izraženu konkurenciju na internacionalnom tržištu svim drugim poznatim brendovima, a izdvaja se po svojoj sposobnosti da udahne novi život klasičnim komadima sa novim oblicima i bojama. Njihovi proizvodi su posebno prepoznatljivi zbog konstantog protoka kvalitetnih predloga i inovacija. Snažni vizuelni karakter njihovih kolekcija naglašava harmoniju oblika i prirodne završne detalje drveta.

Najpoznatije kolekcije ovog brenda su Ca’ Venier, Carlo X, Etoile i poslednje, Elettra. Svi njihovi proizvodi imaju garanciju koja potvrđuje 60 godina teškog rada, istraživanja, saradnje, tehnologije i inovacije.