Elegantni nameštaj koji poziva na uživanje

Najveći događaj u svetu dizajna enterijera u ovom delu sveta, održaće se od 25-27. oktobra, a na njemu će učestvovati brojni važni brendovi…

U pitanju je InteriHotel manifestacija, kojoj će se pridružiti brendovi Gan i Gandiablasco. Sam događaj održava se u Barseloni i okuplja više od 4.000 hotelijera i dizajnerskih konsutanata, kao i više od 200 brendova koji su specijalizovani za dizajn u ovoj sferi.

Ono što InteriHotel karakteriše kao veoma važan datum u kalendarima svih ljudi ove industrije je njegov svež i originalni format. Pored toga što je ovo izložba novih trendova, ovaj događaj sadrži prezentacije, povezivanje stručnjaka iz različitih zemalja, kao i jedinstvene sekcije, kao što je Lounge.

Upravo u Lounge delu, Gan i Gandiablasco će predstaviti neke od sovjih najpoznatijih komada nameštaja. Gan kompanija odabrala je da prikaže svoju prvu kolekciju nameštaja za eksterijer nazvanu Garden Layers, a koja je nastala kao inovativna i elegantna kreacija Patricije Urkiole, osmišljena za terase, bazene, plaže i druge otvorene prostore. Za ovu priliku, aksesoari koji će učiniti njihovu sekciju neodoljivom biće predstavljeni u boji terakote.

Gandiablasco će sa druge strane svoje posetioce privući opuštenom i ležernom atmosferom, okarakterisanom sofama iz DNA kolekcije, sa crnim završnim detaljima. Ova kolekcija inspirisana je aluminijumskom strukturom, koja nas podseća na tipične mediteranske žaluzine, koje projektuju intrigantni dezen svetlosti i senke u svakom prostoru.