Duxiana krevet koji san podiže na sasvim novi nivo

Tradicija se spaja sa novitetima u novom visoko prilagodivom dušeku i pametnom zvučniku koji vam mogu pomoći da optimizujete svoju spavaću sobu u potrazi za kvalitetnijim snom…

Dugo pre nego što je pandemija navela kupce luksuznih dobara da počnu da prodaju sve što poseduju – od jahti, preko nekretnina, Duxiana, luksuzni švedski proizvođač dušeka, već je počeo sa planovima za proizvodnju svog najnovijeg kreveta, Dux One, koji bi se prodavao online. Uzimajući u obzir da je dušek konstruisan tako da se adaptira modernom životu, on je jedna od najboljih opcija koje su nam dostupne.

Krevet, koji je inače prvi proizvod koji je devedeset godina stara kompanija odlučila da prodaje online, razvijan je oko dve godine. Deo tog perioda bio je posvećen saradnji sa kalifornijskim audio brendom Stelle, kako bi se razvio pametni soundbar koji će biti integrisan u jedan deo kreveta. Taj modul, koji će biti dostupan na jesen, kompatibilan je sa Google Alexa opcijom, pa za vas može raditi mnogo toga – od saopštavanja vremenske prognoze, do orkestriranja buđenja i rutina pred spavanje, u koordinaciji sa vašim drugim pametnim uređajima i aparatima.

Slobodno možemo reći da je ovaj krevet napravio veliki skok kada se radi o komforu, posebno u poređenju sa drugim dušecima koji se mogu kupiti online. Duxiana kompanija kreira krevete koji se nalaze u brojnim ekskluzivnim hotelima na svetu, kao što su The Setai u Majamiju, Burj Al Arab u Dubaiju i The Surrey u Njujorku.

Ovi kreveti su cenjeni zbog načina na koji se prilagođavaju vašem telu, zahvaljujući specijalnom sistemu ispreplitanih opruga. Sve komponente kreveta koje su u ponudi mogu se lako zameniti ili prilagoditi.

Kako kažu njegovi tvorci, nakon samo jedne noći provedene na ovom krevetu, zaljubićete se u njega za čitav život…