DUNE: nova kolekcija nameštaja za spavaću sbou

Više slika

Više slika

DUNE crpi inspiraciju iz duše neustrašivih istraživača i uspomena na Afriku...

Tokom sajma Hábitat u Valensiji, predstavljena je prva linija nameštaja za firmu Alexandra kreirana od strane studija za arhitekturu i dizajn, Summumstudio, koji je specijalizovan za dizajn proizvoda, arhitekturu, dizajn enterijera i brendiranje, a njihova odličnost dokazana je brojnim nagradama koje su njihovi stručnjaci dobili, na svetskom nivou. Hose María Gimeno, osnivač Summumstudia, predstavio je novu liniju nameštaja na događaju "Druženje s dizajnerima", koji je organizovala firma Alexandra tokom trajanja sajma.

Kolekcija DUNE nije samo obična kolekcija nameštaja; to je umetničko delo koje povezuje neustrašive duše istraživača s uspomenama na mističnu Afriku. Svaki komad ove kolekcije evocira osećaj pustolovine i otkrića, prenoseći estetiku afričkih pejzaža u savremeni enterijerski dizajn.

Centralni deo DUNE kolekcije je krevet, koji ne samo da služi svojoj primarnoj funkciji, već postaje središnji fokus u svakoj spavaćoj sobi. Uzglavlje i baza kreveta odražavaju karakteristike opreme korišćene tokom afričkih ekspedicija, kombinujući robustnost i eleganciju.

Pored kreveta, DUNE nudi noćne stoliće i komodu. Njihov dizajn prati istu filozofiju, gde svaki komad ne samo da je funkcionalan, već i nosi priču. Kombinacija materijala, završnih obrada i oblika dočarava slike pustinjskih dina, afričkih savana i tradicionalnih naselja.

Summumstudio, poznat po svojoj ekspertizi u dizajnu proizvoda, arhitekturi i enterijeru, sa ponosom stoji iza ove kolekcije, spajajući kulturu, istoriju i dizajn na način koji transformiše svaki prostor u koji se DUNE nameštaj unese.

Kroz kolekciju DUNE, Summumstudio nije samo predstavio nameštaj, već je stvorio most između prošlih avantura i savremenog komfora, nudeći jedinstveno putovanje kroz dizajn i inspiraciju.

Luxury Experience