Drift: King size krevet sa ugrađenim monitorom namenjen gejmerima

Ima dana kada se čak i hardkor gejmeri ​​osećaju toliko umorno da ne žele da ustanu iz kreveta.

Izgleda da je specijalizovana kompanija za krevete Dreams sa sedištem u Velikoj Britaniji ozbiljno shvatila neke okolnosti i lansirala novi proizvod, savršen za lenje dane u godini.

Veliki krevet pod nazivom Drift dizajniran je posebno za gejmere i ima sve karakteristike koje nude impresivno iskustvo igranja, kao i vrhunsku udobnost za dobar san. Pored toga, njegov stil će se savršeno uklopiti u bilo koji enterijer.

Drift uključuje podnožje koje ima ugrađeni ekran od 32 inča koji se skriva unutar kreveta kada se ne koristi i iskače kada ste spremni za igru. Uzglavlje ima jedinicu za skladištenje konzola za igre zajedno sa držačem za slušalice i USB portovima sa svake strane okvira kreveta. Pored toga, krevet je opremljen LED osvetljenjem oko okvira i uzglavlja koje vam omogućava da birate između plavog, zelenog ili belog osvetljenja kako biste poboljšali vaše iskustvo igranja.

Dizajn Drift kreveta je izveden imajući na umu i praktičnost i estetiku. Za tapaciranje, kupci mogu da biraju između crne eko kože ili sive tkanine sa reljefnim finišem. Što se tiče udobnosti, krevet ne dolazi sa dušekom, ali njegov okvir ima opruge koje nude bolju podršku tokom dugih sati igre, tako da bi trebalo da doda dodatnu udobnost vašem postojećem dušeku.

Pored king size verzije, Drift krevet je dostupan i u manjim veličinama. Kompanija takođe nudi nekoliko opcija za nadogradnju, koje uključuju odgovarajuće noćne ormariće, kao i dodatni prostor za police i fioke. Postoji čak i opcija da se ugrađeni ekran promeni na ekran veće dijagonale i bolje rezolucije.

Krevet za gejmere Drift dostupan je na sajtu brenda Dreams po ceni od oko 2.000 evra.

Luxury Experience