Drejk kupio najskuplji dušek na svetu

Pronašli smo ono što nam je oduvek falilo da svoje iskustvo noćnog sna prenesemo na novi nivo…

U pitanju je Hastens Grand Vividus dušek, koji košta 400.000 dolara, a koji je kreiran u saradnji sa dizajnerom Ferisom Rafaulijem. Dušek koji je već na listi želja mnogih ljudi širom sveta, Drejk je kupio prvi!

Zahtevajući neverovatnih 600 sati rada za svoju kreaciju, svaki Grand Vividus model se ručno šije od visoko kvalitetnih materijala, uključujući burniranu kožu, somot i metal. On ima bazu koja je inspirisana koferom, zajedno sa dodatnim nijansiranim slojevima konjske dlake, vune, pamuka i lana, koji mu daju mogućnost savršenog prilagođavanja našem telu. Premijum dušek je kreiran da traje makar pedeset godina, a smatra se najluksuznijim primerkom svoje vrste.

Komentarišući njegovu kreaciju, CEO kompanije Hastens, Jan Ride, izjavio je: “U Hastens brendu, uvek težimo da ponudimo ljudima najkvalitetniji san, a u saradnji sa Ferisom, uspeli smo da kreiramo unikatno iskustvo snivanja, koje sa uzbuđenjem delimo sa svojim klijentima”. Pored Drejka, još deset bogatih kupaca naručilo je svoj dušek. Da li želite da se nađete među njima?