Domino nameštaj za raskošne spavaće sobe

Domino spavaće sobe proizvedene su od strane brenda Modo10 upotrebom Canaletto oraha.

Ovde su jednostavnost i neposrednost nordijskog stila kombinovani sa italijanskim iskonskim smislom za lepo. Nova linija nameštaja za dnevni boravak i za spavaću sobu je zamišljena za mladu i dinamičnu kuću, ali se odlikuje najboljim i vrlo ukorenjenim tradicionalnim tipom nameštaja.

Ovaj projekat se odlikuje patentiranim originalnim dizajnom i sastoji se od kreveta Butterfly, Domino noćnih stolova i komoda, kao i ormara obogaćenih ogledalima.

Kompanija veliku pažnju posvećuje odabiru prirodnih i vrhunskih esencija i materijala kako bi se osigurala potpuna udobnost i dobar odmor, a između ostalog, u ponudi su udobni kreveti za regeneraciju vašeg tela, lepi i funkcionalni noćni stolovi i komode za savršen red.

Na kraju tu su i ormari - sistemi za organizovanje prostora i odeće koji su pažljivo proučavani kako radi odličnog dizajna tako i radi funkcionalnosti, a veoma su prilagodljivi ličnim potrebama.

Formalna jednostavnost i produktivni kvalitet su prepoznatljivi znakovi ove kolekcije koja predstavlja najveću tradiciju italijanskih proizvođača nameštaja, u skladu sa savremenim ukusom i fleksibilnošću današnjih enterijera doma.

Svi predmeti ove kolekcije su ručno izrađeni u fabrikama MODO10 koji koriste vrhunske sirovine i završne obrade na bazi vode ili prirodnog ulja.

N.V.T.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living