Dome - stočić za kafu okarakterisan glamurom

Miris sveže kafe i prirodnog drveta ulepšaće ambijent vašeg doma, pod uslovom da dozvolite Dome-2 stotiću za kafu da pronađe svoje savršeno mesto u njemu…

Nastao kao delo italijanskog dizajnera Sebastijana Botosa, ovaj stočić za kafu je dobio kupolastu formu i deo je njegove Dome Collection serije. Kombinujući inovativne tehnike obrade sa izuzetnim umećem, Botos je oživeo ovu kupolastu strukturu, koja će uneti jedisntven šmek u vaš enterijer.

Sto je napravljen od šperploče obložene brestom, a dobio je konveksnu, spiralnu kupolastu gornju površinu, koja je postavljena na tanke metalne nogare. Struktura je inspirisana trodimenzionalnim svetom arhitekture i više nas asocira na umetničku skulpturu nego na funkcionalni komad nameštaja. Okarakterisan konstantnim istraživanjem novih dizajna i materijala, ovaj sto neće dodati dekorativnu vrednost samo vašem domu – možete ga koristiti i u komercijalnim prostorima takođe.

Kupolasti stočići za kafu mogu biti sjajni kada se koriste sa svojom primarnom svrhom na umu, dok će na njima sjajno izgledati i knjige u kombinaciji sa drugim aksesoarima. Visoke veštine ručne izrade koje su primenjene u proizvodnji stola evidentne su u njegovom stilskom obliku i dimenzijama.

Dome stočić za kafu meri oko 35 cm u visini i 90 cm u širini. Pored toga, on je dostupan sa različitim širinama, visinama i materijalima, pa se tako vrlo lako može prilagoditi svakom svom vlasniku. Kako saznajemo, cena stočića je 3.430 dolara, a može se kupiti putem Artling sajta.