Dodajte svom enterijeru sto u formi letećeg ćilima

Dostupni su u finoj selekcji persijskih tepiha i stilova…

Svaki put kada Studio Mousarris predstavi novi dizajn, ubeđeni smo da će dobiti izobilje pažnje na društvenim mrežama. Pre samo nekoliko dana, studio je prikazao svoj “Floating Carpet Table” sto, i moramo priznati da smo na prvi pogled zadivljeni. Ovaj stočić za kafu kreiran je tako da stvara iluziju tepiha koji lebdi u vazduhu, a predstavlja najnoviji dodatak Mousarris Capret porodici proizvoda, koja već sadrži Carpet stolicu.

Mereći 152 cm u dužini, 88.9 u širini i 45 u visini ovaj sto se sastoji od “tepihaste” baze i gornje ploče, koja je kreirana od čelika, drveta i stakla, koji su slojevito naneti jedan na drugi. Čelik formira bazni sloj, koji je nastavljen drvenim elementima koji dodiruju zemlju obe strane i formiraju bazu stola. Drveni element je postavljen unutar “sendviča” od metala i stakla, koje formira gornju površinu stola.

Kako kažu iz ovog studija: “Floating Carpet sto dolazi u finoj selekciji persijskih tepiha i stilova”. Uzimajući u obzir trud i rad koji su uloženi u njegovu izradu, Floating Carpet sto dolazi sa visokom cenom od čak 6.460 dolara, a može se poručiti putem zvaničnog sajta brenda.

Bazirani na Kipru, Studio Mousarris dizajnira konceptualizovane komade nameštaja od 2015.godine, zajedno sa bespoke komadima. Uzimajući u obzir unikatnost predmeta koje kreiraju i načine na koje oni pomeraju granice mašte, apsolutno svaki komad zahteva više meseci za proizvodnju. Na kraju, moramo još naglasiti da ovaj studio koristi i moderne i tradicionalne veštine i tehnike za kreiranje svojih jedinstvenih remek dela.

Luxury Experience