Disney lansira kolekciju nameštaja

Lansiranjem Disney home kolekcije, naše kuće će biti najsrećnija mesta na Zemlji.

Svaki put kada Disney objavi novi film, oduševljena su i deca i odrasli, a sada je „zabavni div“ odlučio da se oproba u uređenju naših enterijera.

Disney je lansirao svoj prvi brend Disney Home koji se neće fokusirati samo na to da dečije sobe budu najsrećniji prostor u domu, već će pažnja biti posvećena podjednako odraslim osobama koje žele da svoj prostor ispune lepim aksesoarima, nameštajem po meri i dizajnerskim komadima.

Tako će napredna industrija kućnog dekora vredna 682 milijarde dolara udvostručiti svoj broj kada Disney Home ove nedelje bude lansiran u Evropi, nakon čega će uslediti globalno lansiranje.

Disney ima za cilj da uvede „ekspanzivnu“ liniju licenciranih proizvoda koji se dopadaju kupcima svih prihoda. „Pošto su naši domovi sada važniji nego ikad, želeli smo da predstavimo novi brend kućnog dekora koji donosi  legendarne priče u svakodnevni životni prostor“, rekla je kompanija u saopštenju.

Disney homes je već na Instagramu, sa šest postova koji nam daju uvid u to čime će naši domovi uskoro biti ispunjeni. Jedva čekamo da večeramo za stolom ukrašenim posuđem na temu Ratova zvezda, nakon čega sledi ležanje na krevetu sa Miki Maus jastucima.

Disney Home je već lansiran u Velikoj Britaniji i Evropi ranije ove nedelje, a lansiranje u SAD planirano je tokom 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney Home (@disneyhome)

Luxury Experience