Da li bi ovo mogao biti najskuplji krevet na svetu?

Švedski brend kreveta Hastens se ponovo udružio sa umetnikom i dizajnerom enterijera, Ferisom Rafaulijem (čovekom koji stoji iza Drejkovih kultnih enterijera), za lansiranje Grand Vividus i dremər, dva kreveta koja redefinišu luksuz za spavanje.

I dok različita estetika može definisati dva brenda, zajednička nit raskoši ih povezuje. „Ponovo raditi sa Ferisom na dremər krevetu bila je čista radost“, kaže Jan Rajd, izvršni direktor kompanije Hastens.

Oslanjajući se na 170 godina stručnosti, Grand Vividus nudi novi nivo udobnosti i izrade. Kao arhitektonski dizajner koji je poznat po dizajniranju inovativnih komada za elitnu klijentelu, Feris je crpio inspiraciju iz Hastensovog nasleđa i duge istorije proizvođača kreveta da stvori ovaj komad.

„Feris deli našu posvećenost beskompromisnom kvalitetu i verujem da ne postoji niko ko bolje razume i majstorstvo i duh Hastensa“, dodaje Jan. „Deda mog dede, koji je osnovao Hastens 1852. godine, imao je san da učini svet boljim dajući ljudima nešto što im je zaista potrebno. Ovo je nešto od čega još uvek živimo. Dremər krevet je fizička manifestacija našeg sna da ovaj svet učinimo boljim mestom, dajući ljudima najbolje krevete kako bi mogli dobro da spavaju i probude se kao najbolja verzija sebe.”

Može li ovo biti najskuplji krevet na svetu?

Dremər krevet kombinuje najbolju svetsku izradu i materijale sa umetnošću i ultra luksuzom. Ovaj krevet je više od kreveta — on ima svoju priču.

Svaki umetnički detalj je dizajniran sa svrhom, uključujući ručno tkane monogramske tkanine. Viša, šira i moćnija baza kreveta pruža optimalnu udobnost i kvalitet spavanja. Dremər krevet je jedan od najluksuznijih Hastens kreveta do sada, a rođen je  iz hiljada sati dizajna i testiranja, predstavljajući proslavu 170. godišnjice i oličenje moći manifestovanja vaših snova i sudbine. Onog trenutka kada legnete u dremər krevet, možete se odmoriti od stvarnosti i skliznuti u stanje opuštenosti sa osećajem smirenosti.

Za izradu svakog kreveta je potrebno više od 600 sati da se potpuno ručno napravi. Oni koji su ga videli i iskusili opisali su Grand Vividus kao Birkin u svetu torbi. To je zaista jedinstveno umetničko delo, dragulj spavaće sobe.

Luxury Experience