Cosy - kolekcija sofa koja vas poziva da se opustite

Dizajnirana od strane Frančeska Rote, kolekcija sofa Cosy će vas oduševiti svojim dizajnom.

Sofe karakteriše dizajn koji obuhvata velike, mekane jastuke koji nude veliku udobnost u različitim kontekstima. Kolekcija se ukalapa u različite enterijere zahvaljujući sedištima različite dubine i dužine, naslonima različitih visina, malih stolova, dodataka i dodatnih jastuka.

U verziji Island, elementi omogućavaju da se Cosy pretvori u sofu koja je idealna za sredinu sobe, dok je verzija Curve, sa zakrivljenim sedištem i naslonom, dizajnirana da postane prirodni fokus za razvoj fluidnih prostora u modernim domovima ili velikim otvorenim prostorima u kancelarijama i ugostiteljskim objektima.

U novim modelima koji su dizajnirani za eksterijere, može se uživati u istim prednostima kao i u verziji za enterijere: modularnost i potpuna sloboda kompozicije zahvaljujući različitim konfiguracijama koje se mogu kreirati.

Prepoznatljiva karakteristika asortimana za eksterijere je 316 struktura od nerđajućeg čelika koje podržavaju jastuke i daje kolekciji karakter. Ove sofe za eksterijere idealne su za opremanje otvorenih prostora, u stambenim, javnim i ugostiteljskim objektima.

Luxury Experience